Здравейте, драги съфорумници.
Нов съм в темата с онлайн бизнеса, и като цяло бизнеса. Реших леко по-леко да пренебрегна това да служа за някой на заплата, която не е по моите желания. Ориентирах се в какво ли не, но четенето до тук ме сведе на това, че форекс търговията е по-вероятна това да бъде моят "лек" бизнес. Регистрирал съм се в Трейдър.БГ с виртуална демо сметка, като скоро ще се включа и с реални суми. На този етап, за два дни 10 000лв. ги разработих към ~14 000. Работя единствено с валути, злато и понякога с петрол, почти нищо не разбирам, но след като виждам, че горе-долу успявам, мисля че ще успея и занапред. Купувам при ниска пазарна стойност и активирам функцията за желана печалба и с една дума "причаквам". Прочетох мнения в гугъл от 2010г., че този трейдър не е с позитивни мнения и да се ориентира човек към друг, предлагащ подобно развитие, като днес чета мнения от преходните години, че Трейдър.БГ като цяло се е подобрил. Идеята ми е, ако започна с реални пари, какво следва? Какви да бъдат очакванията ми, какво ще е необходимо да изкарам като документация при изтеглянето на сумата, какво дължа след това аз на държавата?
П.С.: Уникален форум. Форум-маниак съм и този ми допадна страшно много, надявам се да остана за дълго тук.