Ако пробие 1.06.Първа спирка 1.06200 след него 1.06800
Ако пробие 1.06.Първа спирка 1.06200 след него 1.06800
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (27-02-2017)
Аз съм аут от дългите
Цял ден за 20 пипа. Ако цяла година ще ни е такава волата... аз нЕма да играя![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
toranagasan (27-02-2017), REDA (27-02-2017), D-12 (27-02-2017)
Мислех и аз същото да напиша, ама адски ме домързя да кликна да се логна.АЙ СИКТИР! Цъкни тук!
То хубаво пожелание, ама ... баш на форекса в днешни дни ... баш в понеделник.
Ще трябва някоЯ да ме ощипе, ако се случи, че сън ще ми се чини да ще е било
Сега пих кафе и преборих мързела.
Някакъв обратен индикатор се заражда под този ник. Когато прочетем нещо гръмко, все наопаки идва.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
D-12 (27-02-2017)
МЕЦО МОЦО МЕЦООООУУУУ.
Значи преди време(скоро) РЕДА му се изпълнил селл ордер от 1,05921(6).
Беше на 6 а, що го премести на 1
БАБА МЕЦА си изневерява на ПОРОДАТА
и ще страда като седи ГЛАДНА!!!![]()
БАЧО, ще има ли схемата - качваме се по стъпалата, слизаме с асансьора!
Че Доктор-Ът му се оглежда да му набие една къса мартинка в 17ч и тия нива от 1,0600 може и да не са зле, а!
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
И аз на такова се надявам .....
Че нещо .... менте му мяза туй дълго .....
С малко съм къс .... та не съм полезен за каузата)
)
D-12 (27-02-2017)
D-12 (27-02-2017), toranagasan (27-02-2017)
КИНО, с колко малко си къс!!!
То ако вземеш всичкото движимо и недвижимо имущество на всички от форума и да го бухнем в късо евро, пак ще сме с малко, пренебрежимо малко!
Нещо като статистическа грешка ще сме![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
toranagasan (27-02-2017), КинО (27-02-2017)