е на това му викам Бик.. да чака спад 2 фигури от текущите нива..
и аз му увлезнах късо от 1,0590.. стоп 1,0620..
е на това му викам Бик.. да чака спад 2 фигури от текущите нива..
и аз му увлезнах късо от 1,0590.. стоп 1,0620..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Уонъбито я пласира тая дезинформацияАз още не мога да си намеря вход. Много заситни рейнджовите легове.
Последна редакция от bombe : 24-02-2017 на 13:36
toranagasan (24-02-2017)
гледай го ве.. след като цял ден ма изнерви, в момента в който затворих дългите, тръгна нагоре.. баси проклетията.. местя стопа на 1,0650..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
D-12 (24-02-2017)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
toranagasan (24-02-2017)
Мечките ще опитат да пробият 1.0560............................................ ..........
Добър вход за дълги ще е на 1.0563...................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това 1.06 хич не се дава лесно.... Вчера и днес от тия фейк пробиви само кръводарявам.
звездоброец (24-02-2017), D-12 (24-02-2017)
къси и при Дакса от 11780.. кът ще е гарга, да е рошава..............................
D-12 (24-02-2017)
Оригиналното е - да се влиза само на първата корекция. И "смятал" е меко казано
П.П. Реда, преди известно време, като се заигравах с различни аспекти на тренда, поставих личен рекорд. Направих 8 входа в един тренд на 5м и 7 стигнаха таргет с РР 2. Почти удвоих сметката в един ден
П.П.2 Реда, май си останал с грешното впечатление, че аз не съм съгласен с Уонъби. Напротив - доказах си защо е прав. Но ми отне бая писане.
Последна редакция от bombe : 24-02-2017 на 14:05
REDA (24-02-2017), toranagasan (24-02-2017)
bombe (24-02-2017), звездоброец (24-02-2017), toranagasan (24-02-2017), D-12 (24-02-2017)
Това само за еврото ли ?Оригиналното е - да се влиза само на първата корекция. И "смятал" е меко казано
П.П. Реда, преди известно време, като се заигравах с различни аспекти на тренда, поставих личен рекорд. Направих 8 входа в един тренд на 5м и 7 стигнаха таргет с РР 2. Почти удвоих сметката в един ден
П.П.2 Реда, май си останал с грешното впечатление, че аз не съм съгласен с Уонъби. Напротив - доказах си защо е прав. Но ми отне бая писане.
Бомбето, даксот защо го спря ?