Дълго злато от 1227 . Цел за сега - поне 1237 .
Възможно е днес да тръгне краткото отслабване да $ по двойките , във вид на корекции .
1.0550 , според мен ще е достигнато , преди 1.0450 .
Дълго злато от 1227 . Цел за сега - поне 1237 .
Възможно е днес да тръгне краткото отслабване да $ по двойките , във вид на корекции .
1.0550 , според мен ще е достигнато , преди 1.0450 .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Aйде сбирайте се!!!
Тука вече започва да става за продаване еврото !!!)
)
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Udriii po me4kite (03-03-2017), 4ono (03-03-2017), КинО (03-03-2017)
говорим по принцип,а не кой какво да купува............,аз дори и тегленията от доларовата платформа си ги вкарвам в БГ сметката ,ама,,,,,,,,,,,,,,
![]()
затвотих късата на +2. и дебна за дълги. индикаторите на 4 часа са за дълги а и има пробив на низходящата трендлиния. късите са ако минем надолу 1.05. На 1 час моментума и тои е за нагоре. чакам пробив на 1.0530 и като върне се мятам с плитък стоп.
Кучетата си лаят, кервана си върви ...
РЕДА и той може да купи, но сега завие ли надоле
ще даде ново дъно. БОМБЕ айде да завие!!!
Командвай БОМБЕТАТА.
РЕДА иска курсо да вземе стоповете на БАБА МЕЦА на 1,0444
за да излезне ЖИУОТНОТО от тая тъй дълга ЛЕТАРГИЯ !!!)
)
![]()
чекайте бре...нека първо да приклекнем и да ми тъчне таргетите и тогава да полетиме нагоре
става ли?
Trust Me, I'm an "Engineer"
преместих стопа на 1,0560 че наближиха само на 20 пипа биците.. повече няма да го местя де..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Udriii po me4kite (03-03-2017)
Udriii po me4kite (03-03-2017), L1914 (03-03-2017)
очертава се отново ялов ден днеска.. не ми се затваря на -10 пипа, инак изобщо не си струва да се губи време и да се следи позиция..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."