Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (01-03-2017)
90% от всичко, което се говори за пазара е лъжа...
ПРАВИЛО НОМЕР 1: Не вярвам на никого, ...
къси/дълги . . . фибо/мибо . . . все тая . . . важното е да си в правилната посока . . .
Има разлика между евро съюз и евро зона.всички искат в еврото да влезнат Турция и редица други държави чакат на опашка, никой не иска към долара да влиза![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (01-03-2017)
Трини! Ти си голям веселяк! Набара инфото, изтрейдва го и направи много пипсове! Браво!
trini (01-03-2017)
Ами с Тръмпича какво ще правим??? Хем Президент, хем трейдер!!!!това е малко колко има да берем нагоре 1.20 като начало чакам аз
графиката го подсказва, 2 години 1.04 не могат да минат мечките, значи нов връх над 1.18 ще гоним 1.20 като начало
колко време ще отнеме само макулите знаят, може бързо може бавно не знам, но целта е ясна![]()
Абре Ди ..... Ай стига си се праил на Инвестор
Прибирай кОт ти дало дългото ..... ОвремЕ)
Да, и затова днес уточних, че все още е рано за влизане в къси позиции.A ? Снощи не написа ли ,че не виждаш озито да поевтинее в близките 6 месеца ?
А кога ще се вдига лихвата, не бих могъл да кажа. Може да е през март, може и преди лятото..."обещанията" на Йелън сме ги слушали, слушали....Аз съм се подготвил още този месец да се вдигнат, че има опасност от прегряване на икономиката...дали, обаче, е друг въпрос.
P.S. Имате мартенска поща по сметките....
Divergence (01-03-2017), daniwin (01-03-2017), prodi (01-03-2017), REDA (01-03-2017), КинО (01-03-2017)
Пощата я забелязахме, ама сте бързи като светкавицаДа, и затова днес уточних, че все още е рано за влизане в къси позиции.
А кога ще се вдига лихвата, не бих могъл да кажа. Може да е през март, може и преди лятото..."обещанията" на Йелън сме ги слушали, слушали....Аз съм се подготвил още този месец да се вдигнат, че има опасност от прегряване на икономиката...дали, обаче, е друг въпрос.
P.S. Имате мартенска поща по сметките....
този път бързи бързи като Баба Марта
да видим еврото дали ще поевтинее тази нощ
Trust Me, I'm an "Engineer"