каква загуба на време.. затварям късите на -23 пипа..
сега кът се замисля, се чудя как успях да направя -23 пипа от единична сделка, при 15 пипа дневен рейндж..![]()
каква загуба на време.. затварям късите на -23 пипа..
сега кът се замисля, се чудя как успях да направя -23 пипа от единична сделка, при 15 пипа дневен рейндж..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
КинО (23-02-2017), toranagasan (23-02-2017), D-12 (23-02-2017)
аз пък хванах пробива на йената и чакам пробив на еврото![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
pepe1234 (23-02-2017)
toranagasan (23-02-2017)
ДА на 1 час, но не на тренд линия, а пробив над големия часови бар от вчера, сега се обърнаха нещата и ЕМА 20 наистина пресича ЕМА 50 на часовата, очаквам този часови бар да затвори голям и зелен и да има още един такъв нагоре, поради импулса от пресичането. За целта обаче май и йената ще трябва да си бие дъното. Има още 15 мин. само дано не го смъкнат...
Последна редакция от pepe1234 : 23-02-2017 на 15:43
кат сте я подкарали толкоз "искренно и лично", и аз да си кажа, барем излезе нещо . . . чакам си 0454 . . . хахахахахаха
предполагам че на 1.05867 "up"-a ще приключи . . .
Последна редакция от SaveMode : 23-02-2017 на 15:56
90% от всичко, което се говори за пазара е лъжа...
ПРАВИЛО НОМЕР 1: Не вярвам на никого, ...
къси/дълги . . . фибо/мибо . . . все тая . . . важното е да си в правилната посока . . .
pepe1234 (23-02-2017)
Затворих дългите.Много трудно ще пробие нивото 1.05800-1.06000.Болинджера е там и кака 200 също а и кръгло число и ще има бая ордери
pepe1234 (23-02-2017)
И аз затворих еврациите, че йената като за двойно дъно ми се видя на м5...