Такаааааа ...... пРЕДвид пРЕДстоящия ФОМК .....
Да докладвам ..... НОВО ДЪНО очаквам)
)
А що не и 100 пипа надоле)
Такаааааа ...... пРЕДвид пРЕДстоящия ФОМК .....
Да докладвам ..... НОВО ДЪНО очаквам)
)
А що не и 100 пипа надоле)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
CVC (22-02-2017)
никой не каза нищичко?
кога е този ФОМК все пак?
айде де...знам че кариерата е по-важна но все пак....
Trust Me, I'm an "Engineer"
Днеска съм много доволен.Хванах 60 пипа от уп-а,като и един нулев стоп ми взе.Сутринта хубаво пропуснах пробива и цял ден не бях с меча идея
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мдаааааа .... една добавка .... Згоря .....
....
Основната позиция остава .... за 1.04900000 .....
Зяпам .... дали да си я не влезна отново))
90% от всичко, което се говори за пазара е лъжа...
ПРАВИЛО НОМЕР 1: Не вярвам на никого, ...
къси/дълги . . . фибо/мибо . . . все тая . . . важното е да си в правилната посока . . .
Ха Добро утро на всинца Ви!
Ставане строяване преброяване!
Доларът тази нощ леко сдаде позиции да видим дали щесе спусне за 1,0455
РЕДА?
Последна редакция от REDA : 23-02-2017 на 06:59
D-12 (23-02-2017)
БАЧО?
Ади че ще тичам
виждам го за 10615 до 1,0445 на дневна ама да видим
айде профитен!
Японската е доста надоле и гледа нагоре.
ХонкКонгската е на текущи.
Днеска почваме с германски,френски, италиански,,,,,
ЖЕЛЯЗНА съпротивата 1.0562-1.0574
при пробив с възможност за 1.0589-1.0617
с вероятност за ИДЕИНАТА зона 1.0633-1,0667.
СВИРЕПАТА подкрепата е в зона 1.0555-1.0544
и при преминаване там ще има атака на 1.0527-1.0514
с възможност за ход до ИДЕИНАТА зона 1.0493-1,0472.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
----------
ПРОЦЕДИРАНЕТО в графика:
![]()