Бабо Мецо затвори ли дългите.Аз ги държа ама много им се чудя дали да не затворя част от тях
Бабо Мецо затвори ли дългите.Аз ги държа ама много им се чудя дали да не затворя част от тях
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хайде, от мен да мине! Средна стойност от 270 000 нови работни места, 4,7% безработица.Началството щото е с две прогнози ще е извън класирането !!!
Така е по-добре.
Айдиииии, американците дойдАха на работа .....
Ся набързо ше прехвърля Форума .... да ни видат нагласите ..... и залозите .....
И Удриииииииии
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (10-03-2017)
Залозите са под формата на опции, изтичащи днес в 17:00 часа.да ни видат нагласите ..... и залозите ..
Нека първо видим с данните за заетостта какво ще правим около 16 часа, а между 17:00 и 17:25 ще стоя и ще си гледам графиките с кафе в ръка.
REDA е подранил с раздаването на чавки, пазарите могат на бързо да си ги приберат обратно!![]()
D-12 (10-03-2017)
Ето го и победителя по критерий NFP. Февруарската стойност е 235K, безработица 4,7%.D-12 240К и 4,6%
Spekulanta (10-03-2017), D-12 (10-03-2017), CVC (10-03-2017)
pepe1234 и D-12 с 240К са най-близо до реалността !!!
На печелившите ЧЕСТИТО !!!![]()
Бачо като изключим дизела,ти си най-далече.Затова само чавки ще слагаш![]()
Давааай ЕВРО - скай ис дъ лимит![]()
Divergence (10-03-2017)
мисля, че търговията приключи.. от тук нататък само остатъчни движение и надлъгване с ботовете..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
D-12 (10-03-2017)