За тая фигура хората са написали песен - https://www.youtube.com/watch?v=T21LX9V3teA
Добро утро и ..... тихо, тихо, да го не разколебаем!
Кви лихви разправяте тука, я да видя календара!
За тая фигура хората са написали песен - https://www.youtube.com/watch?v=T21LX9V3teA
Добро утро и ..... тихо, тихо, да го не разколебаем!
Кви лихви разправяте тука, я да видя календара!
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Че то това не е прогноза а просто са упоменати съпротиви и подкрепи-важни нива за търговия , което е улеснение за търгуващите. а посоката всеки си я анализира сам.
http://mp3-33.com/%D0%BF%D0%B5%D1%81...CD-Rip)_en.htm
Последна редакция от 4ono : 09-03-2017 на 11:14
Кучетата си лаят, кервана си върви ...
REDA (09-03-2017), L1914 (09-03-2017), nikolay_diankov_1982 (09-03-2017)
То зависи от обемите. Може да са минимални така че да не се занули зависи и от акаунта де
Но като цяло днес при новините може да има сериозни движения. АЗ тука държа едно дълго дето се мъчи
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Изкупува се евро/франк, евро/йена, евро/паунд, евро/долар засега скромно.
Пазарите се позиционират като за намаляване на ке-та или вдигане на лихви от ецб, поне до 0-та.
----------
В същността си такава стратегия е сбъркана.
Влизаш на микро трептене за по 5-10-20 пипа, без стопове, с яко добавки на следващите трепети срещу тебе. За отрицателно време акаунта е натоварен с 5-10 позиции. Колкото и да са малки, дори не е нужно да тръгва средносрочен тренд срещу тебе да те фалира. Два-три поредни дневни пробива стигат и си аут.
п.с. иначе му пожелавам да върне, да се измъкне и да си вземе поуките.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
REDA (09-03-2017), malivatha66 (09-03-2017), L1914 (09-03-2017), CVC (09-03-2017)
Като цяло аз не му чета на Дани постовете или повечето от тях защото изобщо не го разбирам какво прави
отваря затваря скалпира дали има стратегия изобщо
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Възможно ли е да решат от ЕЦБ да вдигнат лихвата?Изкупува се евро/франк, евро/йена, евро/паунд, евро/долар засега скромно.
Пазарите се позиционират като за намаляване на ке-та или вдигане на лихви от ецб, поне до 0-та.
----------
В съността си такава стратегия е сбъркана.
Влизаш на микро трептене за по 5-10-20 пипа, без стопове, с яко добавки на следващите трепети срещу тебе. За отрицателно време акаунта е натоварен с 5-10 позиции. Колкото и да са малки, дори не е нужно да тръгва средносрочен тренд срещу тебе да те фалира. Два-три поредни дневни пробива стигат и си аут.
Защо да не е възможно и това ще е голяма изненада за повечето хора.
Много неща сочат в тази посока. За микро вдигане по банковите депозити в ецб.
Имам чувството, че вчера мощно атакуваха петрола надолу като част от някакви вътрешни договорки между говерньорите да изчакат още 6 седмици. В смисъл, на ви глътка въздух с енергийната инфлация, но изакайте да видим какво правим в САЩ
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
REDA (09-03-2017)
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
КинО (09-03-2017), REDA (09-03-2017), Divergence (09-03-2017)
Ще се види днес нали първо има новини в 14.45 .Според мен може да го избутат
поне до 1.0620 или опит за корекция