Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ние с Дизелчето сме с Макулите!!!! 50/100/500/1000 пипса не е много за нас!!!!!!![]()
КинО (08-03-2017)
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
КинО (08-03-2017)
Показах ви само какво ми е останало!!!! И ще си ги взема!!
За затворените трейдове си има линийка, но едно по едно, да ги направя юбилейни и тогава!!!!
Давай евро 1.10/1.2300..........................
----------
Как моѫе да му изтрият на Дизелчето писмата.....??????!!!!! Обоѫавам тази усмивка и исках да я слоѫа в това писмо, ноооо...................простотият няма граници..................
----------
Дизелче!! надявам се да издърѫиш, ако биковете полудеят утре!!!!!!!! Ще им вземем и стоповете и парите!!!!1/10 1/23 1/50 i tn.............................
----------
Мечетата, исках да каѫа!!!!! дай сега едно писмо с тази прекрасна усмивка.......................Показах ви само какво ми е останало!!!! И ще си ги взема!!
За затворените трейдове си има линийка, но едно по едно, да ги направя юбилейни и тогава!!!!
Давай евро 1.10/1.2300..........................
----------
Как моѫе да му изтрият на Дизелчето писмата.....??????!!!!! Обоѫавам тази усмивка и исках да я слоѫа в това писмо, ноооо...................простотият няма граници..................
----------
Дизелче!! надявам се да издърѫиш, ако биковете полудеят утре!!!!!!!! Ще им вземем и стоповете и парите!!!!1/10 1/23 1/50 i tn.............................
----------
Утре е ваѫен ден за Еврото!!!!!!! Сигурен съм че ще си направя пипсове ,каквото и да стане!!!!!!!
Вие сте малко Баби, Успех!!!!
----------
100 сега, иначе и 130-140 са били. Смятай 1к пипа загуба, значи позиция макс 4-5% от акаунта, само за да оцелее в текущата ситуация.
Смятай!!! не ти разбирам нищооо.......... новобранец!!!!????
Реда ,отново се извинявам
че пиша в твоята тема но мен ме интересува Данинцето
Дани пиши в темата на еврО–ДОЛАР БРЕ
да не оспамване тук аз лудия още чакам великия![]()
Аааа!!! Така ли???? Покаѫи нещо, което харесвам!!!! и след това аз на теб!!!!!!!!
----------
Ок! Отиваме в евродолара!!!!! Без коментарии!!!!!
Но все пак!!! не ми е това таргета да пиша по всички теми!!!! Ами???? Кога ще трейдвам????Ааааа????
аз не казвам че пишеш по всички теми
но гузен не гонен бяга
мисълта ми е друга ти поиска преди нова година нещо от нас
каза так който е по добър от мен да заповяда на състезание с мен
аз не съм по добър от теб и от всички други но съм по луд и от тогава само те каня на твоето предизвикателство
кажи ми какво правим това което каза все още важи ли![]()