долара ще е силен днес според мен.. аз и към евро вече съм късо от 1,0555 и към йена дълго от 113,95
----------
демек се надявам, че този път пробив на 1,0550 ще има..
долара ще е силен днес според мен.. аз и към евро вече съм късо от 1,0555 и към йена дълго от 113,95
----------
демек се надявам, че този път пробив на 1,0550 ще има..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Да не продадеш дъно само.1.05500 е кораво ниво.Риска според мен е голям
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
С това 1.23 най-много някой, който терпърва навлиза във форекса да заблудиш, а новобранците с какво са ти навредили да го правиш...Най-много да си изгубят сметките, ако те слушат.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
риска примерен според мен.. 50 на 50..
ЛюПен казала, че Новия франк който ще въведе, първоначално ще има курс 1:1 с еврото.. ма после не се знае.. това реална новина..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Щот съм толерантен и признателен на тоя, къде не го е домързяло да каже две хубави думи във форума за празника.
Виж, друго си е "давай евро" и "Америка потъва", "балонът ще се спука", ама не може като развалена радиоточка все едно и също.
Трябва малко да се разчупи конюнктурата!
Те дамите още спинкат сигурно, ама като се събудят......
Стремително суркане, гнясав рейндж с уклон надолу и .... може би отново стремително суркане???
Залита нещо да пада кат панелен пияндурник, ама ...![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Пенчев (08-03-2017)
Кога това, 2025 ли ще го въвведе? Тази новина за наивници новина..... Като спечели изборите, като направат референдум за излизане, като гласуват за излизане, като излезнат и тогава ще го въведе или?
Здравейте, честит празник на всички дами.
Лордовете добре показаха средния на Тереза Мей по случай празника.
----------
Само дето Мей задейства ли член 50, часовника започва да тиктака и със сделка или без , след 2 години аут.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
имах големи надежди за пазара днеска.. ама се оказа обичайния 7,5 пипов рейндж..
D-12 (08-03-2017)