дале чадо ударих кьоравото или то мен лупнаЕееее верно ли ловиш дъна и върхове - бравос, и аз го правя но продавам дъна и купувам върхове
Албе може би си права, защото на мен търпението ми е един основен недостатък, и по-конкретно не мога да седна пред графиката и да не пипам - но трябва да се науча че иначе лошо
ей на ква я свърших с автопилота
после да не ми се чудите
![]()
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Верно ли вече си имаме цензора тукАко продължават така до месец -два форума няма да е със същия си чар, което ще откаже доста хора да пишат, а сами знаеме какво се случва с форум без хора
Дано Дизела си дава сметка че не е добре да прекалява с правомощията е
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Верно ли е че Дизела е новия модератор?
Верно напоследък ми прави впечатление,че много хора спряха да пишат
па в женската тема е най-уютното и готино местенце
и първо тук влизам да поздравя всички
преди да започнем да си скубем косите
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Няма лъжа, няма измама - той е новия модератор (да ни е честит) за справка тук: https://forum.bg/showthread.php?225-...2%D0%95!/page2
Мисля че активността тепърва ще пада, тъй като вчера са били трити поне няколко страници с коментари (поне така разбрах)![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ясно,спираме да пишем
айде да си търсим друго място
може и на руски, мож и на английски
аз май фанах дедовия ... ...
кур капан с бай Ган
хубаво че Годим-а не пише тука
много свежа песничката и клипчето много радва![]()
лятото сме там
ти рано се изнесе вчера от форума и изпусна шоуто , жалко че няма архива на изтритите постовеНяма лъжа, няма измама - той е новия модератор (да ни е честит) за справка тук: https://forum.bg/showthread.php?225-...2%D0%95!/page2
Мисля че активността тепърва ще пада, тъй като вчера са били трити поне няколко страници с коментари (поне така разбрах)![]()
Абе подразбрах какво се е случило в темата USD/JPY - това че ме няма лично , че пречи да имам очи и уши навсякъдеСпоред мен не е хубаво да се трие така - все пак форума е трибуна за всички, и добри и лоши
![]()