еми зависи за какво се ползва фейса...
за мен е губене на време и не ми трябва
но пък има хора на които може да е много полезен...
това е един вид безплатна реклама ако правиш нещо любителски и изкарваш по некои допълнителен лев...![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Представи си че кача снимки, но от преди и не съм коментирала къде съм била
И тея дето имат мерак да ми нахлуят в дома ...
Тогава какво правим?
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
ем те ако искат да влязат у вас със сигурност ще проверят дали си в къщи...
те не влизат на сляпо...
аз коментирах какво казаха по тв-то лятото...че сички като идат на море и почват едно постване на снимки и така евентуалните крадци на техния дом може да гледат къде са....
а и едва ли някой ще си е в къщи и ще пуска, че е на морето...много мизерно звучи тва![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
що ве идеален начин да дразниш комшиитеа и едва ли някой ще си е в къщи и ще пуска, че е на морето...много мизерно звучи тва
покриваш се за една седмица у вас и не си показваш носа на вън и тва е![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (09-02-2014)
..с кого се чука ..у кое гърне пърди ... кви са му интересите ..кво обича да прави ... колко му е акъля и ко стане депутатин как да го управляваме и .. иткннкака ти и ткаккканакака ти .. шпилионска му работа.
Като ни имплантират чипчета в дупетата повечето шпионски работи на фусбука сами ще си отпаднат
А до тогава той ще дава своя принос за превръщането на човешката цивилизация в един глобален концлагер.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Айде лека от мен
Нещо нема да дочакам отварянето май!
Уморено ми е... Ще си увелича екрана и ще гледам отдалече
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Много полезен може да бъде фейса, но за умните хора ...аз например си го ползвам по предназначение на ползу -Форекса
Харесала съм си, следя си разни сайтове с анализи, руски трейдърски групи ...прогнози, новини ...и хич не ме е дерт, кой каква манджа забърква ...
Това може да става и без да се ползва фейсбука Освен това до сега нищо свястно не съм прочел там ,само едните простотииМного полезен може да бъде фейса, но за умните хора ...аз например си го ползвам по предназначение на ползу -Форекса
Харесала съм си, следя си разни сайтове с анализи, руски трейдърски групи ...прогнози, новини ...и хич не ме е дерт, кой каква манджа забърква ...
И за това съм го дал на късо
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване