Аре че днес очакваме раздвижване![]()
![]()
![]()
![]()
Аре че днес очакваме раздвижване![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Едно зимно успокоение за тези, които имат проблеми с теглото
Австралийски учени смятат, че треперенето от студ помага за сваляне на килограми. С него се топят толкова калории, колкото при физическите упражнения.
Read more: http://health.actualno.com/15-minuti...#ixzz2sRsuqCmJ
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
мда... ще му повярвам
то тъй ако се отслабвало чадо.... ма не
и аз искам да съм руса ама съм черна
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Срам: Жени се биха заради портокали на промоция
Две зрели жени станаха за смях, след като се сбиха за отнети малко преди това портокали на промоция в търговска верига в Търговище.
Да бе за нещо друго, ми то за портокали!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
хо-хо ти ела у цветарския форум да видиш как адвокатки патки с реноме в системата си скубят косите за шипки
коя била заявила първа и прочее
и ония лелки дето чекай чедо да сложа очилата" като отворят едни усти всяка една от компетентна по-компетентна да ти е кеф
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
А от форекс, дали разбират - ако е така да влизам да попивам знания и опит от тях. .
недей чадо,хабер си немат от ФОРЕС
по-добре не влизай и не се навирай сред хора с ниско интелектуално ниво
мисля да се метна у кухнятаама нещо набързо и не мога да го измисля какво да е
...............................
те... признавам си не ми се готви
И такива форуми ли има. Че той живота ни много виртуален става!!!
има чадо има
да не ти пускам линк да видиш женската простотия до де стига
и онези лелки кат отворят едни усти и се мислят от умни по-умни
еле има една лелка с мнооооооооооого голямо самочувствие
ма па кат й видиш визията ще се уплашиш
само дето не си настъпва циците лелката
----------
айде сега искам обучение
донесоха ми пъдпъдъци
давайте инструкции как да ги наготвя
Ето ви сеир малко да видите за какво става дума
Яко бой без хър мър ...............
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”