Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
fxg (12-01-2014)
Ще е хубав, щом някои се ухилиха и пощръкляха определено енят за тях ще е прекрасен
айде, хубав уикенд от мен
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
fxg (12-01-2014)
А бързаш, още не си минала през всички теми да кажеш, че си изпиваш кафето и бягаш, поне 10 пъти трябва да го напишеш както практикуваш.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Хм. Като засека някакви разправии, винаги се сещам за една мисъл.
" Никога не се бори с прасе, защото и двамата ще се окаляте, но на прасето ще му хареса"
п.п. Не ви следя разпрата и не знам, каква е, затова и нямам идея кой, кой е в случая![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Намирисва ми на занулена сметка в петък, на нищо друго
Хайде, аз излизам на разходка
на брега на морето винаги е хубаво
аха... ще ви направя клипче със шума на вълните
даммм и лебедите в морето
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
И в двата случая ще се окаляш и стоейки до прасето и борейки се до него, та втория вариант е по- добър.
Това някой го е измислил да оправдава безсилието си пред простотията и глупостта.
----------
Ти нали излизаше, много хубаво съм се занулила в петък да ти кажа
http://charts.mql5.com/3/542/xauusd-h1-alfa-forex.png
https://forum.bg/showthread.php?21-%...D0%9E/page1314
https://forum.bg/showthread.php?521-...0%D0%BE/page98
и още разни други нещица, ама не ти харесва да ги виждаш нали, кофти е- бегай сега да нагласяш по графиките сделки като келнерката, че да можеш нещо да покажеш![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
jivko78 (12-01-2014)
Novak, направих си труда да върна няколко поста назад, за да разбера, защо сте се сдърпали днесНе видях ~@~ да се е заяждала с теб, но видях твоя пост, в който го правиш, като я наричаш келнерка. Та кой е "прасето" в случая
п.п. Влязох във форума, за да си изпия кафето в приятна обстановка и да си побъбря в приятна компания, но не се получиЩе пробвам след някой друг ден.
Издумкала е бонуса и си търси жертви, друго обяснение няма
Хайде... аз се понасям
Нека да оставим хората да творят
няма лошо ...случва се на всеки да понесе загуби ...важното е да го превъзмогне и продължи напред![]()