само да не се окаже,че зимата все още не е дошла
тогава ще стане мазало, защото подлъгани растенията поникнали и като ги пресече студа ела да видиш,реколтата обречена
само да не се окаже,че зимата все още не е дошла
тогава ще стане мазало, защото подлъгани растенията поникнали и като ги пресече студа ела да видиш,реколтата обречена
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Имало е и такива случаи ...по дърветата започват да избиват пъпки и изведнъж иде зимата ...........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
jivko78 (03-01-2014)
Абе тая блондинка не е тъпа .....направо си го врътна тоз момък
...............................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
блондинките са си блондинки има и от тях някои дето имат и акъл в главата,верно че са малко ,но има
има да не отричам
ей така наскоро се запознах с една мацка,блондинка по природа
ама като адвокат еша си няма,цербер та дрънка
и като мацка е готина
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
така е малко са ,но ги има ,не че и при другите няма празноглави ама като сме казали блондинки та блондинки
тая мацка пичка от класа,направо ми събра погледа
и без да я познавам ми пое делото на по висша инстанция
без да сме се виждали,само по телефон се чухме
----------
А бе аз ли съм с дефект не знам ама тоя екран все малък ми идва
или защото постоянно сменям прозорци на валутни двойки
хората са казали -русо гладно няма.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .....
----------
една година беше така, няма, няма зима и март месец - 1 метър сняг .................................................. .................................................. .................................................. ..........
тоз един метър сняг го помня,беше 93-та година, баш по 8-ми мартхората са казали -русо гладно няма.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .....
----------
една година беше така, няма, няма зима и март месец - 1 метър сняг .................................................. .................................................. .................................................. ..........
точно тогава леля ми почина, мир на душата й, ей погребване няма
----------
Днес било ден на мандарината
айде на мандарините
яжте до насита
лека нощ на всички
годината започна добре