Няма нищо да си обещаваме,
само ще си пожелаваме
----------
------------------------- ------------------------
Поздравче![]()
...................![]()
Няма нищо да си обещаваме,
само ще си пожелаваме
----------
------------------------- ------------------------
Поздравче![]()
...................![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
rusalita (31-12-2013)
Най са ми интересни тези дето всяка Нова Година отказват цигарите.................................................. .................................................. ...............................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Обещанията не важат,ако иска човек да спре или да започне нещо трябва да го направи веднага като реши, а не от нова година или от понеделник.Затова наслаждавайте се на празника и не се занимавайта с обещания,само с пожелания както казва колежката.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
rusalita (31-12-2013)
с пийеньето малко по-лесно съ получава по Нова Година![]()
![]()
и по-точно - към 5-10 януари ку съ започне отказването...
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
И аз съм на това мнение, реши ли човек действа, няма какво да чакаш дата или събитие за да го направиш - аз цигарите дори и не помня кога ги спрях, но беше преди поне 3 г. вече![]()
за да стане нещо таквоз първо требе да има някакъв смисъл туй нещо![]()
![]()
примерно жювота на непушач да ти харесва
![]()
![]()
ку е само щот кашляш сутрин... нема как да стане
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
като го спомена се сетих за следната песничка
http://www.youtube.com/watch?v=KZAS2xo_tMQ
Айде пак за тез цигари ,аз съм се заинатила да си пуша и тва е
Я кажете кой къде ще среща новата година ,аз съм на домашно с близките ,крушовица и пържоли![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
аз с приятели в едно заведение ще ходим.............................![]()