нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Последна редакция от Bibco : 05-12-2013 на 22:37
Прати ми фейсбук покана и ще ме видиш![]()
Тук във форум обаче да се показвам...малко не схващам смисъла
Пък и мъжете какво да се гледамеВиж сега жените да си сложат снимка, има защо
![]()
хи-хи фейсбук покана... и как да те открием бре Олег
само да не ти увисне ченето
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Ергенски данък имаше навремето да
Ако има запознати да разясняват ...и аз съм го отървала
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На лични ми даваш твоя профил и аз те адвам
Аз досега не съм търсил фейсбук от никой във форума..направо скайпове сме разменяли, фейсбуците после са идвали.
Кльомбе, стига с това увисване на чейнето, че няколко жени са ми казвали такова нещо, и като ги видях...едната си беше направо зле, добре че има страхотен характер и напълно компенсираше визията. Другата имаше някакво супер огромно самочувствие на желана, обаче аз не можах да я изтърпя и няколко часа.
Та хайде остави таз преценка да я правят тези които те гледат. Че се сещам и за още такива къде не смеят да се покажат и на снимка даже![]()
*
----------
къде ти е снимката ...изтървала съм нещо
и аз си имам снимка ...не се крия ...но е гадно да се изтипосаш, там където другите са разни кучета и котки ...тичащи долари и подобни
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По-добре котки и кучета отколкото нелицеприятни аватари![]()
Не всички са приятни за гледане, без значение те за колко хубави се мислят![]()