Ами всъщноснси е много добра домакиня и мното често и ходим на гости да хапваме, но не мога да и подаря тиган!
Подаръка трябва да е ....оф , знам ли ....може би личен, а не за домакинството!
Ами всъщноснси е много добра домакиня и мното често и ходим на гости да хапваме, но не мога да и подаря тиган!
Подаръка трябва да е ....оф , знам ли ....може би личен, а не за домакинството!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фафле, знам тъ чи носиш на майтап - затуй и аз да ти кажа за подаръка![]()
![]()
: ку е 40 дена юбилея и цветя само стигат
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Как сме банда търговията върви ли
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Fafa, а младежите може ли
Най-добре е да попиташ твоята приятелка какво харесва майка и, какви хобита има, и да съобразиш подаръка с това което ще ти каже.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На 60....на възраст си е жената, но е с млад дух и е много готина, и не е консервативна...
----------
Ей червено човече с ЧЕРЕН хумор!
Ти да не се връщаш от UK ?
----------
Ееее може и младежите! Стига да дадете добри идеи!
Е пък ти чак толкова ли безидейна сега да съм, вие нали ще помагате!
Не че няма да го измисля, но така може и да сте полезни....![]()
не... ама комедиите им ми допадат![]()
![]()
![]()
даже за една баш убава съ сетих![]()
![]()
![]()
http://www.imdb.com/title/tt0780536
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Fafa, не знам колко време имаш за подаръка, но може с твоята приятелка да се хване, да се разровите из семейните албуми и да подберете снимки от най-важните и щастливи моменти от живота и, сканирате ги, купуваш една елекронна рамка за снимки и ги качваш там.Може и един клип със слайдове да направите, а за фон, любимите и песни, хората на тия години стават доста сантиментални, предполагам, че ще и хареса.
Много добра идея, но за съжаление изчерпана от преди две години, като подарък за Коледа!Fafa, не знам колко време имаш за подаръка, но може с твоята приятелка да се хване, да се разровите из семейните албуми и да подберете снимки от най-важните и щастливи моменти от живота и, сканирате ги, купуваш една елекронна рамка за снимки и ги качваш там.Може и един клип със слайдове да направите, а за фон, любимите и песни, хората на тия години стават доста сантиментални, предполагам, че ще и хареса.
Старши, нищо не си познал! Тук е България, а не Швейцария! .... и докато минималната заплата е 200 лева, българските трейдъри ще бъдат обречени да слугуват на тези азиатци от инстата. Сега чакам КНСБ-то евентуално да повдигне въпроса, но си трая и мълчаливо се топля на ток. Две филии намазани с олио, поръсени с сол и червен пипер ме крепят към монета - циганска баница, но да имаше и едно кюмбе на вместо ток - тъй по бързо щях да събера капитала, на вместо да пиша безсмислици на тези във форума.Хе-хе- кви нови попълнения?
....Хората се изнизват поединично и с дребни изключения не сменят и никовете, че дори не четат
....99.5% от темите тука са пълни глупости (постовете вътре надминават по съдържателност дори и 100-те процента тъпня
.....),но щом на некой(и) им харесват за по 30 стинки,нека ги търпят! ....Миналата година предсказах,че тука ще угаснат ламбите до 2-3 години и засега тренда е мой приятел.....
![]()
Ето ти още една идея, но тя май е допълнение към подаръка, може да кръстите звезда на нейно име.
Но се поразрови по-подробно, че тоя сайт е първия който ми попадна![]()
Fafa (28-11-2013)