То от вчера ни е така музикално, ама всяко чудо за три дена![]()
То от вчера ни е така музикално, ама всяко чудо за три дена![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
то няма лошо,много готини песнички си пускате.....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами да ни е хубаво бре, то иначе каква е файдата от цялата работа![]()
~@~,
сега да ти кажа за песнента ...миналата година като бях се разработила и на работата в офиса слушахме радио и тогава излезе тази песничка
но въпреки, че я пускаха често не казваха име и изпълнител...колежката се зякелеши, че иска да знае коя е
и аз като тръгнах да ръчкам тубата ...по думички дето съм чула пробвам, пробвам - май лайф...туй онуй и накрая като писах Казабланка и БИНГО
та вместо да ми разправяш за плейбеци ...кажи ако помниш някоя по-използвана думичка ...току виж открием
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
scooterr (15-11-2013)
albagpipe, с това парче ме прободе ей тука ама тука точно. Много е готино нали![]()
albagpipe (15-11-2013)
утре вечер като се прибирам от вечерната сватба ще вляза в една дискотека и ще попея на ухото на диджея
дано да не му увредя слуха
дай боже да стане
~@~, с тебе сме ще ти стискаме палци и на краката даже
albagpipe, ебати и зора е имала
Албе ти си прекалено влюбчива, от раз се влюбваш в нещо ............
дай по-сериозно
шегувам се ...
пу... намазах си косата с витамини и хормони и сега не смея пък заради пазара да вляза в банята
вкарах два села ... и си чакам
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
~@~,
ами ...все се съмнявам влюбена ли съм или така ми се струва
scooterr,
сладурка голяма си е ...даже ми липсва, че нейде по света се запиля и тя ...последно се беше вписала от Италия