те тея дето караг хеликопгер , А380 гъй де разни ембрайери,боинги 767, .... много се обиждат като им кажеш че са шофьори
газ пикаят и припушват
те тея дето караг хеликопгер , А380 гъй де разни ембрайери,боинги 767, .... много се обиждат като им кажеш че са шофьори
газ пикаят и припушват
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тоя крак е на някой начинаещ трейдър. После като се позамогнат в нормалния случай почват да носят такива като на Алфа, но без горната част.
----------
Толкова ли е зле вече положението... И те с претенции значи....Ще ни карат да си кривим устата, да ги наричаме "успешно вдигащи хеликоптера виртуози", дори да са си най-обикновени шофьори...
Хайде Лека ти нощ - спокойно дърпай шалтера и не се коси за чужди глупости.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 04-10-2013 на 22:18
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Това наистина е работа мечтаДами, какво сте пушили тази вечер?
Я по-добре погледнете тази статия и подкрепете нашенецът!
http://society.actualno.com/Bylgarin...news_1704.html....................................
----------
става за подарък на половинката...........................
----------
то като минеш една възраст и спрат да работят някой хормони и жлези, и 100 години да живееш все таяБе вие мъжете не е зле да сте направили туй-онуй до тая възраст, щото живеете със 7 години по-малко от жените. За нас има повече време.
Но пак не е опасно - това е средата на живота все пак. Не живеем в миналите векове, когато средната продължителност на живота е била 40 г..Докат ние остареем, може вече и 100 г да е станала.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Според мен неженените не опъват нещо друго редовноДобре се посмях с предишните постове - евала ви - чудесен подарък за деня на усмивката и щастието... особено онова с полудялата жена от ехото си.![]()
И онова за как да разберем какъв в действителност е мъжа и жената.Чудя се защо мен редовно ме нервират мъжете, а то защо било - тествали ме...
Напротив - женените е доказано, че живеят доста повече от неженените. Не знам що така - сигурно, щото неженените няма кой да им опъва нервите редовно, закърняват и стават излишни за природата.и от там ги наляга една самота и живеят по-малко
----------
Има такива много, само да знаеш къде да ги търсиш........................
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Привет банда!
Да си допия кафето ... добре,че в къщи има едно добро духче сутрин рано да прави кафе, днес за закуска мекици
те като казахте женени неженени мъже
из ония дни попаднах в блог .бг на една житейска случка - в един блог публикувана една връзка, ама де що има чат от фейса, мейлите им, някакъв женен, дето явно хем му куца брака, хем не му отърва да се разведе
та ... чета и то да ви кажа и не е и толкова смешно
недоумявам как може да има такива мъже
Доста калорична,
но вкусна
----------
------------------------------------------------------------------- --------------------------
....... за закуската на Кльомбето![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
е то яснотаз помийка дет я люснах е вкусна и калорична само при специални обстоятелства
таз точно от снимката далеч не отговаря на които![]()
Да ви пусна ли блога да четете сапуненката и да се кефите
Голямо шоу е, направо падам
допивам си кафето и излизам на слънчице ази
----------
Ма ти шкембе ли си направил толкоз рано бре?
Ако ми направиш чорбичка от домашна кокошка веднага се домъквам където и да съм
ммм така ми се яде, ама нема кой да ми я наготви