23" или повечеБлагодаря Олег
Наистина ми е скъпа за мен, но пък мога да я използвам за "база" при изборът ми!
Така и така си на линия искам да питам за съвет при изборът ми на комп по отношение на големината на мониторът обвързан с бъдещата ми търговия ? Сега съм с 17" Самсунг тръба и въпреки, че съм много! доволен от картината, която ми вади, като качество сравнена с "новите" лед - мед дрън дрън ТВ монитори, то и той ще последва старият ми комп от терасата... та очаквам съвет за размер ? По принцип мисля нещо от рода 21" или 22", а за втори трети още ми е "рано"
На 21-22 им е прекалено малка точката.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Koято ти харесва. Всичките имат гаранция по 2-3години.
А за голямото, той ТРЯБВА да е голям. Иначе как ще си виждаш графиките ?
Задължително е да има колкото се може по-добра и мащабна визия.
Ок, а тук нещо конкретно ли визираш ?
За марката - то ще е малко каквото предлагат Жар, защото ми е направило впечатление, че така и от там подбират продавачите поне в Габрово...Трябва да се гледа какви "изходи" има, като ясно, че трябва HDMI, а колкото до това дали да има тунер...честно казано не знам дали
===========
По отношение на другият ми въпрос - Посочената от теб марка е професионална и за мен, а и колкото познавам моите е доста скъпа. Намерих три по - евтини/ по - непро варианта, но освен на единият марката - Мулинекс нищо друго не ми говори...
http://shopping.bg/singer-naumann-nm-120-mesomelachka
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...MER-886.5-LMTD
http://www.technomarket.bg/products/...inex-me-60514e
...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мулинекс едно време беше бая няшумяла марка за дребна домакинска техника,.
Кафеварка Мулинекс от Кореком беше -е-хе
От тия бих заложила на Сингер- немско, традиции в производството на шевните машини, незнам откога произвеждат битови електроуреди, имам скара-тефлонова тяхна,от 5 години може би, супер си е,имат и онлайн каталог може и там да видиш, ако имат и друг модел, представителството им тук и сервиза са им на едно и също място.
Виж си и сервизите къде са, че аз си купувала електроуред дето сервиза му беше в Пловдив, както се досещаш така си остана непоправен, макар и в гаранция.
Това също гледам при покупка на такива нещо.
Последна редакция от Novak : 04-08-2013 на 11:08
Svilen (04-08-2013)
Ок благодаря много! Ще погледна и мисля, че мога вече да избера понеже разбрах с какво да се съобразявам, а и имам конкретни варианти.Мулинекс едно време беше бая няшумяла марка за дребна домакинска техника,.
Кафеварка Мулинекс от Кореком беше -е-хе
От тия бих заложила на Сингер- немско, традиции в производството на шевните машини, незнам откога произвеждат битови електроуреди, имам скара-тефлонова тяхна,от 5 години може би, супер си е,имат и онлайн каталог може и там да видиш, ако имат и друг модел, представителството им тук и сервиза са им на едно и също място.
Виж си и сервизите къде са, че аз си купувала електроуред дето сервиза му беше в Пловдив, както се досещаш така си остана непоправен, макар и в гаранция.
Това също гледам при покупка на такива нещо.
-----------
Ех и аз се сетих за Кореком...![]()
Добро утро мацки
50505050505050505050505050505050505050505050505050 5
Добро утро и успешна седмица за работещите,за почиващите насладете се на мига
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
айде и от мен нещичко с вграден елемент на LA style нищо че е гръцко
.................................................. ...............
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Както е казал един човечец
- мнението на моята жена
в никакъв случай не променя моето крайно решение