едни други ги правят...но при тях е забранено да се обаждам
там строго се охранява от Мамута
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да, да, ама за последно се оказа, че за да му се изпълни анализа трябвало да чакаме 15-20 дни, пък аз нямам търпение, още повече че я се изпълни, я не. (във второто съм доста по-убедена)
Те нека си правят технически анализи и квито си искат предположения - кат си нямат женска интуиция и комбинативност, ше уцелят на най.
https://forum.bg/showthread.php?794-...l=1#post492318
Последна редакция от Eli2356 : 21-07-2013 на 23:48
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ха ха ...тъй яДа, да, ама за последно се оказа, че за да му се изпълни анализа трябвало да чакаме 15-20 дни, пък аз нямам търпение, още повече че я се изпълни, я не. (във второто съм доста по-убедена)
Те нека си правят технически анализи и квито си искат предположения - кат си нямат женска интуиция и комбинативност, ше уцелят на най.
Лека нощ
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (21-07-2013)
Добър ден и успешна седмица!
Това за женската интуиция е абсолютно вярно! Подкрепям напълно!
Разбира се сам с това не се случват нещата, но пък си е фактор!
rusalita (22-07-2013)
Добро утро , дами! Днес подраних - дано е успешна седмицата за всички ни!![]()
rusalita (22-07-2013)
Добър ден и успешна седмица и от мен добре сте си побъбрили виждам ,а не сте пропуснали и Сид голям шладур
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
GGBG (22-07-2013)
Де го SPART-а с неговата хурка да го питам кво направи с хурката от снощи?
Как сте банда?
.................................................. ...........
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Интуиция интуиция, но графиката си казва какво се случва, а това какво ще се случи само онези с многото кеш знаят...и дизела също![]()
Купнах златни люспи на 1323 ама съм страхлив и преди да си легна ше ги продам.....За йената - яко сецнах,но това е част от занаята - да лъжем народните маси!
Ти да не влезна пак с целия акаунт?!....
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
да ти приличам на камикадзе или да съм русичка?
.................................................. .............
ти си бил лъжливо овчарче значи
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви