The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
rusalita (27-06-2013)
Eli2356,
тя греяната не се ли пие през зимата
Наздраве![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Някой може да я пият и само тогава, но на мен понеже се оказа, че ми понася най-добре от всички видове алкохол май ще ми се превърне в целогодишно питие.Може би защото като мине през варене й се унищожават всякакви вредни съставки (ако има такива), например метилов алкохол и пр., не ги знам там какви са, но само от нея се чувствам добре после без странични неприятни ефекти. А и на вкус ми е най-приятна, но аз лично я правя с мед, не със захар.
----------
Аз пък като няма домашна ползвам купешка и ми е еднакво приятна.Ако не е греяна каквато и да е ми е по-неприятна, но в малки количества се ядва. А от греяната колкото и да изпия (почти) няма проблем.
Пила съм да не казвам по колко и все едно нищо не съм пила, особено на другия ден. Е, почти нищо де... все пак не бива да се прекалява
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
valenti (28-06-2013)
Дилърски офис в края на работния ден. Един от дилърите ходил за кафе, се връща с празни ръце и казва:
- Кафенето затвори момчета !
- На колко ?!? - питат веднага няколко негови по-разсеяни колеги.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
anonimen komardjia (27-06-2013), valenti (28-06-2013)
Убре Елице,.... едно големо наздраве имаш от мен!Някой може да я пият и само тогава, но на мен понеже се оказа, че ми понася най-добре от всички видове алкохол май ще ми се превърне в целогодишно питие.Може би защото като мине през варене й се унищожават всякакви вредни съставки (ако има такива), например метилов алкохол и пр., не ги знам там какви са, но само от нея се чувствам добре после без странични неприятни ефекти. А и на вкус ми е най-приятна, но аз лично я правя с мед, не със захар.
----------
Аз пък като няма домашна ползвам купешка и ми е еднакво приятна.Ако не е греяна каквато и да е ми е по-неприятна, но в малки количества се ядва. А от греяната колкото и да изпия (почти) няма проблем.
Пила съм да не казвам по колко и все едно нищо не съм пила, особено на другия ден. Е, почти нищо де... все пак не бива да се прекалява
.... е па то и у наше село СПА и уелнес си прайм с по силна ракия, кат се разтъркаме зимата с нея и после гаврътнем един по голям гълток
...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (28-06-2013)
Честно казано българската ракия в "греяно" състояние не бих я заменила за никаква "шотландска", ако ще и от най "изтънчената" да е. А и съм почитател на плодовете, не на тестените храни - същото важи и за суровините за напитки - грозде по-добре от ечемик.![]()
Добро утро
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
rusalita (28-06-2013)
тъй-тъй жено... а ако знаеш каква домашна имам, дори кат те гледам каква ракиджийка си да зема да разпаля въображението ти..... ,, за Коледа и Нова година имах чуждестранна делегация на гости,,,та един следобед се прибираме в къщи и за аперитивче хората ми поискаха от същата тая ракия при наличие на други питиета,,,, и тъй 1 седмица сме си удряли по 100 гр. за отскок по икендия., чисто или най много с ядки, но да не помислиш че това са някакви руснаци, англичани, ирландци или дойчовци - тези хора с от такава народност дето почти не пият.... смятай за какъв еликсир си говорим.... ти беше в туризма,,, министъра отговарящ за този ресор трябва сериозно да се замисли как да побутне това питие, да му намери достойното място!
----
Успешен ден!
----------
------------------------------------------------------------