Доро утро,
rusalita, спряха ли урите при вас,усмихна ли ви се слънцето вече.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
rusalita (15-06-2013)
Оше вилнеят много ни е мартенско времето докато се покаже слънцето и изчезнат всички облаци ,след половин час пак се събират и наново .Надявам се поне днес и утре да се задържи слънчево засега хоризонта е чист![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
Дават го вече да се оправя и да се връща лятото.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
rusalita (15-06-2013)
Добро утро,
мерси за хубавото кафе
и слънчевото настроение от rusalita !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Добър ден ....вече!
Днес нали си е почивен ден, та поспах доста. Мерси за хубавото кафенце..
ти си проспала половината ден вече......но важно е настроението да е добро през оставащата част на деня
![]()
Явно при вас е дошло нашето време. тук е така вече месец....................................
rusalita (15-06-2013)
Е такова красиво кафе не бях виждала скоро. Как да не ни е добро утрото и деня с такова "хармонично" кафе както казва Георги...Чак и държавата ще ни се стори по-хармонична. Аз за разлика от Мамута признавам само греяна ракия И кафе.
И добре, че е тая темичка да ме черпят всеки с ден луксозни кафета.
Бибко, сега освен дъждовното и студено време към мен лично ще дойдат и твоите ремонти, това ме чака отдавна....
----------
Русалита, хвърляш ме в шах с този "един странен звук" сутрин рано по Коледа...Кви ли не варианти прехвърлих и не можах да се спра на нито един със сигурност. Би ли дала подсказака?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Веднага давам подсказка Ели и започвам малко отдалеко
Рано сутринта към 6:00 около Коледа група трейдъри ,успели да се отделят от платформата ,тъй като пазара не работи и решават да теглят ножа на прасето.През това време една трейдърка сгрява ракия домашна задължително с малко захар и чер пипер и им носи да се подсилят преди да се чуе въпросния звук на пърлачката,Малко странен е звука тъй като някой е забравил да зареди бутилката с газ и се налага да се използва една ретро пърлачка![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit