Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е ПА аз ти пригласих с музикален тон...
ПП днес правих аквариум....и след всяка глътка смирено гледах към морето да ми опрости греховете...те не че са много(греховете)...ма превенцията е хубаво нещо...![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Кучик видях
ама за туй ПП ако може малко разяснение, щот си представих една картинка на която Кучик яде живи риби от аквариума и моли Нептун за прошка
п.с. Чакай ....отивам да се изакам и ей сега се връщам![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да чакам ли още...ако има проблем...звънни да пратя по български пощи едно шоколадче...
аквариум Бате...е като заседнеш на порция сафрид и цаца...и 4-5 бири...според случая при магнитни бури може и повече....и при вяска глътка биричка поглеждаш към морето и молиш нептун да ти отнесе греховете с вълните....те това е един от начините да си пречиствам душата....
....и понеже не е изискано и богато блюдо което да заслепи сетивата ти....ти напомня...едно нящо...
<< ordo ab chao >>
фицката (21-04-2013)
Ейййй как съм затъжен за сафридда чакам ли още...ако има проблем...звънни да пратя по български пощи едно шоколадче...
аквариум Бате...е като заседнеш на порция сафрид и цаца...и 4-5 бири...според случая при магнитни бури може и повече....и при вяска глътка биричка поглеждаш към морето и молиш нептун да ти отнесе греховете с вълните....те това е един от начините да си пречиствам душата....
....и понеже не е изискано и богато блюдо което да заслепи сетивата ти....ти напомня...едно нящо...
.................
Па и за другото си прав...аз затова и никога не паля цигара от свещ
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
JaY_Z (21-04-2013)
<< ordo ab chao >>
фицката (21-04-2013)