Ей това е приказка.....така трябва да е ,жените трейдъри ще се погрижат за мъжете трейдъри![]()
Ей това е приказка.....така трябва да е ,жените трейдъри ще се погрижат за мъжете трейдъри![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
дано да не доживяваме жените трейдъри да се грижат за нас ....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А, ми при мен е обратното - ето например и тази вечер както често се случва, докато аз търгувам, мъжът ми (който не е трейдър) готвеше. Необикновеното беше ястието - мамалига на румънски (те много го обичат) - такова не беше готвил от ... май никога, а аз още по-малко.
Снимката е от нета, понеже нашто почти го изядохме, но така изглежда.
Последна редакция от Eli2356 : 07-02-2013 на 23:20
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356, ай да та помоля нещо а ?
друг път да пускаш истински снимки тука , а не такива от "нета".
евала на мъжа ти - дето се грижи така за тебе !!!
па на български качамак са зове тая мамалига![]()
Знам бе, Грийди, но мамалига звучи някак си по-изискано. Рекох си да не ми се смеете какви прости неща ям като съм сложен трейдър.Даже сега като се сетих и още една порция КАЧАМАК си сложих, макар и поизстинал.
Пък са завъдили напоследък някаква порода прасета, дето сланината им за нищо не става - тънка и жилава. Понеже това ястие върви с някоя и друга пръжка - е, казвам ти такива станаха, че и зъбите да си счупиш пак няма да отхапеш.Поне уличните котки извадиха късмет - май се справиха, щом и с кокали се справят...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356, пробвай с Мамутска сланина. супер вкусна и крехка![]()
Като прочетох, че си омъжена, рязко ми падна мотивацията за разговор с теб. Все пак съм човек интересуващ се от готвене, това нещо като баница ли е? Опиши ми вкуса му, но не ми казвай просто дали е като баница или не, кажи ми как го усещаш в устата ти.А, ми при мен е обратното - ето например и тази вечер както често се случва, докато аз търгувам, мъжът ми (който не е трейдър) готвеше. Необикновеното беше ястието - мамалига на румънски (те много го обичат) - такова не беше готвил от ... май никога, а аз още по-малко.
осещам леко еротичен привкус във въпроса ти. гледай да не засегнеш момичето!!!
Ааа, искаш да ми влезнеш в кухнята чрез снимков материал, а?Кога не е много излагащо и компроментиращо ястието, ще има и "истински" снимки.
Ми нали затова съм се омъжила за него - защото прецених, че ще се грижи добре за мен. И верно се грижи, ама в ежедневието, т.е. за по-дребните неща. Като изникнат по-едри неща обаче, изникват и кусурите му.Та се чудя ежедневните по-дребни неща ли са по-важни или по-едрите извън ежедневието, където никакъв го няма обикновено?
![]()