Чакай първо да мине гласуването за и против, може пък везните да натежат против. После ще ги мислим начините.Опа. И що ще ни "разкарвате". Да не сте минали под дъгата![]()
![]()
Има три начина да се "разкараме" от тук:
1. Администраторите да заключат темата;
2. Сами да решим и да се изнесем и
3. Да ни помолите учтиво да го направим, но тъй като последното не се е случило, то остават само 1 и 2 начиниМного взе да ни улесняваш нещо...
Аз лично съм против, предпочитам по-шарена компания - да има различни мнения и гледни точки.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Опаааа лелките, какво правите бреНа търгувахте ли се днес , че аз нещо мижава работа - няколко пипоняка скалп при гейшата и тук ми беше за днес - малко но от сърце, вие как се представихте
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз само предполагамлелките са друга работа ...при тях нещата не са точно тъй![]()
![]()
може и в прекалено голяма категория да те слагам "лелка"
![]()
Инък за всеки влак , пътници много
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Започнахме да се дублираме с кафетата,
хубав ден и от мен !!!!!
![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
albagpipe (26-02-2014)
Хайде малко смях на дамите на дамите
Като за добро утро и успешен ден !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
https://forum.bg/showthread.php?452-...%D0%B0/page360
============================ =================
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
albagpipe (26-02-2014)
Добро утро , тигри и тигрициГотови ли сме да му скочим на пазарЯ и да сме безмилостни - все пак тук е една джунгла и оцеляват само най-добрите, ние от кои сме
![]()
albagpipe (26-02-2014)
Я по добре кажи какво направи вчера с късите $$$$$$/йена ?
Па чак тогава ще му мислим брая ..........![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”