Типично по български -не е важно аз да съм добре важно е другите да са злеа за гледане в чужди канчета тук има хора които са просто класически образ на Бай Ганьо
Защото е по лесно да се плюе и да се критикува, от колкото да се напише и каже нещо градивно
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Изобщо идеята да променяме хората ми е чужда,
работя върху възпитанието на децата/ за да не се налага някой ден някой да иска да ги променя / и върху себе си . .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
аз вече май ги повъзмитах моите дори малката скоро ще поеме по своя път ...сега работя отново върху себе си ...трудно ми е обаче да мисля
в първо лице, единствено число
като се има предвид, че по едно време носех званието - майка хеликоптер
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сега се наслаждавай на почивката и свободното време
и се радвай на дечицата си и любимите хора![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
С това местене на коментари от модератора изникват едни коментари ни в клин ни в ръкав и самата градивност![]()
Taka ще е известно време,
докато всеки си намери любимата тема![]()
Жените може и да пречат в бизнеса на някои мъже, но бизнесът определено не им пречи на тях да са жени в пълния смисъл на думата.
Ние пък се разговорихме по темата, чак като я преместиха в "не по темата". Албе, защо така ни уреди? Добре, че поне модераторът "ме послуша"и не я изтри.
----------
Аз като съм се забила в една-две теми, хич и не съм забелязала, че липсват "лица". Ами решили са да дават мнения без пари някъде другаде явно - да им пожелаем успех!И двама са достатъчни за спам. Само да не остане само един, че.... тогава вече лошо става.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Няма чак толкова да намалят желаещите,
дори и тези , които казват че не пишат за центове, няма да спрат![]()
и аз така мисля - че по-скоро ще намалеят тия, които негодуват, че им спират спама, защото ще посвикнат, че не може много хубости наведнъж. аз дори не смятам да си губя времето с негодувание, че на мен лично нищо не са ми спрели.
По-скоро мисля да си загубя времето с една разходка след малко.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 15-02-2014 на 17:15
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz