Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Spekulanta (30-01-2014)
Кафенцето изглежда много приятно и хубавоНаистина съм се убедил че човек трябва да е спокоен и тогава нещата му се получават по-лесно, форекса не прави изключение - така че вече си знам, изнервен и под напрежение на отварям платформата
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (30-01-2014)
Точно такаНаистина съм се убедил че човек трябва да е спокоен и тогава нещата му се получават по-лесно, форекса не прави изключение,
с хладен ум и спокойничко![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
И да допълня нещичко
И човек когато търгува на форекса
Никога да не мисли за Секс
Или пък обратното когато прави секс никога да не мисли за форекс![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Добро утро на всички ранобудни колеги и колежки.
Профитен и спокоен ден
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ох, време ми е за второ кафе...
после трябва да изрина снега
хи-хи.............
и ме чака една пълна пералня с пране за простиране
желаещ да го свърши вместо мен?
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Аз проявявам голямо желание да ти помогна ама сме много на далече
Иначе на драго сърце ......................![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Ми кандидат зетя не си е свършил работата, червен картон от сега
пък искал зет да ми стане
не мое чадо,не мое
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Spekulanta (30-01-2014)
ИИИИИИИИИИ вярно бе Пабло се ослушва
Да се стегнеш колега нали зет ще станеш![]()