Успешна търговия на търгуващите
и хубав и спокоен ден !!!
Успешна търговия на търгуващите
и хубав и спокоен ден !!!
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Добро утро банда!
Ех и кафе сте направили, я момци се поразшетайте закуска направете
Днес Бабин ден, честито на бабите
айде момци по-пъргаво
Прасьо да мята хамона и да идва
Пък как ми се спи и ми е едно схванато....
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Barabata (21-01-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Barabata (21-01-2014)
Бабите да се чувстват поздравениДнес Бабин ден, честито на бабитеТо май вече няма баба в онзи смисъл на празника
.................................................. .................................................. ..............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то и дедовците вече са пичаги та затуй
Кльомбе, тука прасьовци нЕма
айде тамън ми се обадиха, че делото ми за утре се отлага
вчерашното и него го отложиха
те тая седмица я пиша като дъждовна
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Добро утро,най накрая форума работи нормално вече![]()
И аз имам една Баба на 43 год
Ама да знаете каква дарба има
Не я давам пред млада мома .................![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Верно бре. Мойта половинка е баба. Ей сега ще ида да я изкъпя.Днес Бабин ден, честито на бабите
айде момци по-пъргаво
Е, нежничко де. Инак аз ша съм яко изкъпания!!!!
![]()