Добро утро Кльомбе! То и аз след около месец ще ставам дядо, но няма да мога да бягам след внучката, щото ще е далече - чак в Италия!
Но се надявам, че един ден и за този "фитнес" ще ми се отдаде възможност![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аха.. честито все още е ранко, но дано по-живо по-здраво да мине всичко и при вас да ухае на едно хубаво бебче
е... на мен като ми казаха лельо и в първия момент се позамислих...
а на теб... дядо... хи-хи
няма нищо по-хубаво от децата
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Bibco (13-01-2014)
Тя и Старшинката с това ме бъзика - ти ставай дядо, аз обаче баба няма да ставам
Голямата ми щерка ми е от първия ми брак, така, че Старшинката може и да има право така да говори...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Един колега казваше -не ме е яд че станах дядо, яд ме е че трябва да спя до баба.................................................. .................................................. ..........
Bibco (13-01-2014)
хи-хи като моите дупки като ми пристигнаха розите
знаеха,че очаквам рози, но колко не знаеха
като дойдоха над 60 бройки шефа каза - аз моето съм си го изкопал
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Много готино го е казал!Тя и Старшинката скоро ще празнува половин век житейски път, ама все още не и се иска да си го признае...
![]()
Бе недей тъй![]()
има си и доста добре изглеждащи баби
![]()
![]()
даж у ходивуда са повечето
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
ако знаеш какви лелки има дето изобщо не им личат годините и като им видиш ЕГН-то и ще припаднеш
ама от хубави по-хубави
....................................
А, ти от тях ли си![]()
![]()
![]()
Ай поздрав , тъй закачлив![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
е.... де .......................... почваш да прекаляваш
не казвам.................................... пък и не съм длъжна
Barabata (13-01-2014)