нищо де... аз и зарад тебе я тача![]()
![]()
![]()
виж картофите не чак толкоз ... нещо не са ми люУЙбимото йедене
![]()
![]()
![]()
нищо де... аз и зарад тебе я тача![]()
![]()
![]()
виж картофите не чак толкоз ... нещо не са ми люУЙбимото йедене
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa,
отстъпвам ти я ...разменям я за чаша бяло вино
----------
Олелеле искате ли да ви кажа едни толумбички супер лесни, прости и вкусни
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
кисело млекце кът се обърка с конфитюУЙрец пак става много убав и бърз смел сръчен десерт![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Албе, давай ги толумбите![]()
![]()
![]()
albagpipe (09-12-2013)
Мене пък ми се приядоха палачинки,решено е утре да ям![]()
Казвай Алби,
готова съм за записване![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
аз па пражени филии мисля да си направя за след малко![]()
![]()
зарад толубмичкичкичките съ сетих... и аз не знам как
![]()
![]()
![]()
Ами аз ги правя често ...сменя ли олиото във фритюрника е сефте е това ...та купувате един хляб - избирате го по плътен( че има някои рехави и с дупки филиите)
Нарязвате те го на лентички, трийгълници и както ви хрумне ...приготвяте сироп 1/1 дози захар и вода и ванилия( слагам аз 1/2 ампула лимон и 1/2 чиста ванилия )
Сиропа е сварен и сгъстен но още топъл ...пускате хлябчетата във фритюрника , вадите като станат златисти и потапяте в сиропа и с решетка вадите и нареждате в съд( аз в една керамична тавичка) като наредите всички, заливате с останалия сироп ...оставяте да изстинат и ...супер ...
kypa (09-12-2013), INedelchev (09-12-2013), fxg (09-12-2013), Happy68 (09-12-2013)
у тенджурката шъ си ги пръжна аз![]()
![]()
че ми свиди фритюУЙрник да си купя
![]()
![]()
с палмово масълце, че една голяма туба съм си напазарил
![]()
![]()
![]()