Определено доста е подминало профитанямам си на идея защо така е станало. А това таблет ли е ?
Определено доста е подминало профитанямам си на идея защо така е станало. А това таблет ли е ?
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Да!
И аз така помислих, ако не са достигнали един -два пипса ...ДА! Но това категорично е подминало профита!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa,
нека обяснят разбирачите...я виж, колко пипса точно под тп било...какъв е бил спреда и разни такива...
сега не ми се рови и може да излезне и разумно обяснение различно от настройката ни, че все някой ни прави мизерии нарочно...
може просто и късмет да е това за да се замислиш и задълбаеш ...аз пак ще кажа, че най-големия учител в момента ми е опита и неговото осъзнаване ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa,
мисля , че не си взела под внимание спреда![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Fafa (07-11-2013)
Не ми се вярва да е бил чак толкова голям спреда![]()
Възможно е и от спреда да е.......ама много са го разтегнали в такъв случай!
Подминавам и забравям, но ще имам едно на ум!
Не ми се занимава да ровя в детайли, все пак е от бонусната......нормално! Пък и обема не е голям! Така че......![]()
Спреда си е стандартно 3 пипа ....
на евро/долар ...
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
А такаедна лъжица майната му, че деня едва започва
albagpipe (07-11-2013)
ами тъй както гледам TP e 1.35035 като се извади -3 за да бъде закачен трябва свеща да стига 1.35005 , някоя друга пипета не е достигнало