О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пръъъъъъъъъъъъъъцкай наволя, само моля те излез на двора,че много мирише. Па ако те болят циците ще те намажем с малко Прогестогел... да не усещаш болка. Па кат шъ тъ мажем, по-добре намери с някоя секс да правиш...вместо гел да ти мажем
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
бе аз исках с доктора да говоря , ти каква си ся?....в интерес на истината сякаш малко твърди ги чувствам на пипане, да видим на сутринта как ще съм ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какви ги приказвате тука?
Не ви ли е срам?
Отиде и тази темичка по Хелоински....
Интересно ми е как се внедри този празник и тук, като не е типично нашенски.? Но в интерес на истината става веселба. В едно заведение сега имаше Хелоин парти и много хубаво украсено.....внесе ми настроение! И хора имаше с костюми....
Последна редакция от Fafa : 31-10-2013 на 21:54
В Габрово видях доста деца днес в града украсени по хамерикански, но само до там...характерните пиянски вопли ги няма или поне за сега в между блоковото пространство![]()
Явно всички сте изпосаспали...... сега ще си сваля едно филмче! Което ми препоръчаха...стар бил , но хубав " Колумбиана" му е заглавието.
Илюминатите го внедриха Фафле,ама ний необолшевиките ще го изкореним![]()
до Глобалния Крах
....Аналога на хелоин са кукерите(които също са част от езическите ритуали) на Тодоровден - тва можеш да го прочетеш в бг-уйкипедията и уверявам те, че е верно! .....
Айде една маляшка песня,чийто Бг-вариант изпълнява пернишкия пендел,Константин!
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)