Фицка, имам сокоизтисквачка! Пък иначе ти можеш да си ме представиш и като многоръкие Шива.....лошо няма
Нарисува ли ме?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
взимам форума достатъчно насериозно, но нямам никакви намерения да се сърдя - просто все още не познаваш всички
оопс, той и фицката е отговорил![]()
Безплатен обяд няма!
фицката (30-10-2013)
Oleg (30-10-2013)
Олег, има няколко човека в този форум, с които мога да се шегувам, говоря сериозно, нося на майтап, аз също се надявам, че мога да отвръщам.....без да се засягам?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (30-10-2013)
Неща да си те представям така, че еротика ше отиде по дяволите
Поради същата причина не съм те и нарисувал
Остави ме сега да си те представям само...не бързай....бъди търпелива
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Фицка, не знам кога пресичам границата и затова се интересувам. Вчера се сетих, че веднъж шляпнах по дупетата две колежки от университета и реакцията им беше толкова остра, че едва ли не съм ги оставил по без дрехи на главната![]()
А пък те хубави дупета, как да не ги шляпне човек ?
A на други и циците им да барам, нямаше проблеми. Не знам какво да правя понякога....Ама не съжалявам че ги шляпнах, знайш ли какъв хубав откат усетих в ръкатаДушата ми се стопли хахахаха
Шляпвам-леко пляскане с цяла длан по дупето. Не удряне от което да боли![]()
Търпелива съм.........оммммммм..........оммм мммм!
Ти сутринта каза, че рисуваш, аз затова!![]()