Oleg,
тогава не се дръж като нея
въпреки, че тук общуването е битер демо
Oleg,
тогава не се дръж като нея
въпреки, че тук общуването е битер демо
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
PoPEYE (27-10-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Олег, ако не си разбрал метафората на фурнаджийската лопата най-вероятно и доводите няма да приемеш![]()
![]()
![]()
което не означава непременно нещо лошо... ама е хубав повод за размисъл![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Тя мефаротата е ясна, но не ми е ясно защо ми го казва.
А после се прави и на ударена, като не може да даде и един смислен довод, и започва да отбягва и да се крие.
ем явно не ти е толкоз ясна, щом търсиш доводи![]()
пък и нъл ти казвам... колкото и елементарно да ти го обясни и с доводи от десет кладенеца вУдЪ да ти донесе ти ако не искаш да го разбереш няма как да стане
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
То няма нищо за разбиранеТя си внушава някакви глупости и започва да ги преписва на който й скимне.
Ти като си толкоз учен, кажи ми кога съм се държал като фурн. лопата. Още повече, че е форум и въпреки това не съм.