И защо си се ужасила ? Не харесваш ли ку*ове ?ми не... ужасих се, видях че моя позната е харесала някаква сладкарница и все препоръчва наляво и надясно тортите им,че били много оригинални
бе викам,чакай да погледна какво толкова им е оригиналното
и............. се ужасих първо като видях тая грозна снимка, после като прочетох уточненията
ма на - ей го критиците във форума наискачаха като на манджа похлупачето ...
налле са най-готините в целийот свет![]()
Звучи супер, но всеки ден, не мож издържа на такова темпо. Трябва да се взимат хапчета![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
жените трейдъри и това е като цяло поляло по моето паткало![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
хмммммммммм по тв 7 давали Златния век
па аз като не гледам тв съм изтървала
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Добър вечер дами... обичате ли салами?трейдърки
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Добър вечер!
И аз предпочитам чисто месо, отколкото неизвестните съставки на колбасите. От време на време мъжкото съсловие купува луканки и шпекови салами, но само на Маджаров или орехите.....но аз не опитвам почти!
То не, че и месото е кой знае колко чисто сигурно, ама все пак.....
В чистото месо поне няма шанс да хапнеш някой болт или гайка...Добър вечер!
И аз предпочитам чисто месо, отколкото неизвестните съставки на колбасите. От време на време мъжкото съсловие купува луканки и шпекови салами, но само на Маджаров или орехите.....но аз не опитвам почти!
То не, че и месото е кой знае колко чисто сигурно, ама все пак.....![]()