Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Браво след като си успял
да хванеш изсипването
успех........................................ ..............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То сега има само Лудогорец - нито Левски, нито ЦСКА......
Аз хванах изсипване, но при AAPL от 502.7, но до 499.5 само. То продължава и сега, но вече без мен.....
Svilen (23-08-2013)
Добро утро, дами! Гледам - днес към пазара за дини сте се запътили! Успех в избора!![]()
дааааааааам днес некои дами си носихме дините към онколога за преглед
та досущ като картинката
само дето залегаш кротко на кушетката и си чакаш присъдата
за някои не е в тяхна полза резултатът
Такъв е животът
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Кльомбе, ако това, което пишеш е това, което аз разбирам и се отнася за теб - много съжалявам да го чуя!
НО!!! Вкарай си в главата веднага нагласата, че то вече е преодолимо със съвременната медицина и със сигурност ще се пребориш!
Ако криво съм те разбрал - прости ми!
Ето малко помощ от мен чрез ТЕС:
http://dreamland-bg.com/index.php?topic=40.0
Последна редакция от Bibco : 23-08-2013 на 14:30
Споко... Кльомбе не пада духом и не се предаваКльомбе, ако това, което пишеш е това, което аз разбирам и се отнася за теб - много съжалявам да го чуя!
НО!!! Вкарай си в главата веднага нагласата, че то вече е преодолимо със съвременната медицина и със сигурност ще се пребориш!
Ако криво съм те разбрал - прости ми!
Ето малко помощ от мен чрез ТЕС:
http://dreamland-bg.com/index.php?topic=40.0
всичко ще е ОК, и диагнозата се надявам да не е вярна
ех,как да не е вярна като се виждат по х.х мм буци
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви