Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Поздрави и от мен! Да сте живи и здрави!
Ако има между нас - кажете.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро
и честит празник !!!!!!!!!!!!
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Добро утро и честит празник и от мен да са живи и здрави именниците
http://shum.bg/index.php?item=96443
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
Честит празник и от мен на всички именници................................
Темата потънала на 3-та страница,което доказва тезата ми че форекса не е за жени
.......
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
нещо май още празнуват деня на мързела женурята,а и са се пръснали по чуздите теми![]()
Весел уйкенд всинца ви
тамън метнах едни пражоли у фурната
рибица им казват-посолих,червен пипер,черен,чубрица,олио,и отгоре наредих резени домат
става страхотно
може да ръснете и топено сирене и ли кашкавал
пу-пу-маникюрът ми пречи
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
mileniak (16-08-2013)
весел уикенд и от мен и кльомбе метни някоя снимка да видим това кулинарно пиршество![]()
ще снимам ама после ще кача,като се прехвърля на другия компютър,че на тоя не съм си инсталирала софтуера на фотоапарата
пък и няма слот за SD карта
Миленски скоро наминавал ли си към Марсито? Това ми е любимата сладкарница в Бургас
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви