Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Йената отвори нормално! При кивито има гапове заради земетресението одеве![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Spart, може ли линк къде ги гледаш тия курсове? Благодаря предварително!
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз гледам тук за сега :
http://forex.tradingcharts.com/chart...%20Dollar.html
----------
и това :
http://www.focus-news.net/?id=n1808358
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (21-07-2013)
Гледам ги от платформата си на Саксобанк или Бенчмарк-трейдър.....![]()
Иначе линк - ето този с основните валутни двойки....При мен обаче от сайта не излизат щото нямам актуална джава - а пък нямам,щото ме мързи да ъпдейтвам,а не ъпдейтвам понеже не ми трябва.......
http://trader.benchmark.bg/analysis.php
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Eli2356 (21-07-2013)
Mersi! Аз пък се престраших и си инсталирах явата и станаха разни работи, та после трябваше и да деинсталирам разни работи.... наистина доста каши май създава тая Java.Но поне котировките се показаха в графичен вид.
Албе, първият линк се справя добре, но на фокус нюз никакви котировки не излизат, освен така актуалното земетресение в НЗ - откога се чудех какво му липсва на nzd/usd да падне, а то какво било - хората си чакали земетресението.![]()
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 21-07-2013 на 22:39
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
За уеб-страници с джава приложения,ползвай само гугъл-хром!
В останалите случаи,ако е за exe.файлове винаги инсталирай нова версия-джава без да ъпдейтваш старата....Старата обаче задължително преди това я хубаво деинсталирай....
Поначало аз никога нищо не ъпдейтвамс изключение на платформите (там илюминатите играят плитка игра,която изобщо не ме бърка и дори в момента в който видя ъпдейт - го цъкам незабавно
....) Карам го докато се скапи окончателно......Примерно уйндоуса (XP) не съм го ъпдейтвал откакто съм го инсталирал преди 5 години като си работи безпроблемно и досега......
По принцип за сериозна търговия компа освен платформа,трябва да няма абсолютно нищо друго,дори и антивирусна....:![]()
То за кво изобщо ще ти е антивирусна като го пазиш стерилен тоя комп?Ако го ползваш и за друго както е в обичайния случай антивирусната е силно желателна, да не кажа задължителна.
И аз като теб карам докат се скапе, само че от многото ми ъпдейти, форматирам си диска и почвам наново. Миналия уикенд правих такова основно почистване и все още всичко е на 6.Но с платформата никога не съм имала проблеми, даже системата и някои програми да са ми забивали. Ако и тя нещо ми съдаде проблеми - delete, install и проблемът е решен. Само дано курсът не избяга твърде далеко по време на спасителната операция.
аз пък сега се чудя това как ще повлияе на анализите за спада при евро/новозеландец
едва ли са за пренебрегване природните бедствия
Такиви аз никога не съм правила - мойте отдавна са за покачване и гледам доста ми се доближило до лимитите.То и без земетресение си беше за нагоре де.... по моя сромна преценка
![]()