Нищо фатално не е станало! ....Обикновено до 3-тата година човек се зомбира,а ако не се откаже до 5-тата,оттам насетне вампирясва
....Вече след 10-ата броди като сомнамбул,бере билки сутрин рано по нощница
.....и други подобни
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
SPART,
времето е относително ...има време и време, за един 1 година са часове, които могат да се сметнат наум ...тези, които работят друго и Форекса е допълнително занимание и доход ...
има обаче една друга порода, която денонощно се занимава с това...тогава времето е ВРЕМЕ ...впрягат се всички сили и воля да успееш и се нагодиш така, че поне прехраната да си вадиш...
дори манджите ми вече на Форекс докарват
та за темерутството дори взе да ми харесва ...промяната си струва ако ще ми помогне да успея
----------
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Знам за какво говориш и какви са ти желанията! Мога да ти кажа приблизителни цифри (макар да разполагам и със съвсем точни изчисления.....) за това какви средства са необходими да си изкарваш прехраната с форекс,но се боя че ще остана неразбран....от което изобщо не ми пука
....Обаче ще те натъжа допълнително в това число и цялата четяща и пишеща аудитория във всички БГ-форекс форуми!
Това че понякога пиша "откажете се навреме от форекса" не е за да всявам песимизъм или предначертан провал,а добронамерен съвет понеже 6-цифрен акаунт не се открива в бъкет за търговия с левъридж......Затова по-добре си намерете друг по-сигурен източник на доходи,който да се опитате да съчетаете с форекса колкото и да е трудно......А ако не можете - оставете спекулата! Въпреки че до 2008 г. масово пишех че трейдинга не може да е хоби,а само основна професия. Но и аз претърпях еволюция,а и хората които форумно ме подкрепяха до споменатата година, отдавна фалираха,отказаха,загубиха някои от тях имоти,разпаднаха човешки контакти и пр. да не влизам в подробности че не е прилично!
Изглежда вярна приказката:
"Мъките на ада са привилегия за вярващите."
ПС: Днес се разбих от спам в тоя форум,но въпреки това не можах да прехвърля границата от 1000 поста!
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Това, което си написал звучи много сериозно, но за да бъде и отговорно е добре все пак да се аргументираш.Знам за какво говориш и какви са ти желанията! Мога да ти кажа приблизителни цифри (макар да разполагам и със съвсем точни изчисления.....) за това какви средства са необходими да си изкарваш прехраната с форекс,но се боя че ще остана неразбран....от което изобщо не ми пука
....Обаче ще те натъжа допълнително в това число и цялата четяща и пишеща аудитория във всички БГ-форекс форуми!
Това че понякога пиша "откажете се навреме от форекса" не е за да всявам песимизъм или предначертан провал,а добронамерен съвет понеже 6-цифрен акаунт не се открива в бъкет за търговия с левъридж......Затова по-добре си намерете друг по-сигурен източник на доходи,който да се опитате да съчетаете с форекса колкото и да е трудно......А ако не можете - оставете спекулата! Въпреки че до 2008 г. масово пишех че трейдинга не може да е хоби,а само основна професия. Но и аз претърпях еволюция,а и хората които форумно ме подкрепяха до споменатата година, отдавна фалираха,отказаха,загубиха някои от тях имоти,разпаднаха човешки контакти и пр. да не влизам в подробности че не е прилично!
Изглежда вярна приказката:
"Мъките на ада са привилегия за вярващите."
ПС: Днес се разбих от спам в тоя форум,но въпреки това не можах да прехвърля границата от 1000 поста!
Съгласен съм, че шест-цифрен акаунт не се отваря при бъкет за търговия с левърижд с цел прехрана с форекс търговия, но поне от там може да се започне и акаунта не е необходимо да е шест-цифрен, споне според мен.
Във форума има доста хора, които поради една или друга причина се стпремят да си изкарват прехраната с форекс търговия и след като ти декларираш солиден опит, би било добре този опит да се споделя. Иначе форума за какво е?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В тези времена на криза и голяма безработица е трудно да се намери сигурен източник на доход и за това докато нямаме друг такъв се опитваме да изкараме поне един надник от форекса![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit