Добър вечер колеги.............вица е хубав и се смях с глас на английски![]()
Добър вечер колеги.............вица е хубав и се смях с глас на английски![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За съжаление,не я могат!
Аз днес писах в темата тук за форекс-дуела,че условията на адмирал-маркетс за сефте ми допадат откъм конкурс! Летвата е много висока и конкурса на теория може да спечели само с късмет ( а на практика - с бездействие ,както правилно е забелязъл Комарджито ,пак в тукашната тема.....).....Има една тънка уловка във времето на отваряне и държане на позиции с която масовката ентусиасти не е наясно и се хвърля слепешката!...От друга страна тия дето са наясно, също не са абонирани за успеха,понеже всяка търговска система е статична (т.е. - с постоянни параметри),а пазарът е динамичен....От тая гледна точка 1 месец и дори 6,са прекалено кратък срок за успеваемост на подобен вид интрадей.....
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
rusalita (05-06-2013)
Kога ли ще направят фурни дето разпознават суровото ястие и се включват сами?хи-хиииииииииииии аз от кога ви пея шортите та шортите
метнах манджата у фурната и докато я мятам изпих 3 уиски
въххххххххххх
някой да ми каже нещо за тур оператор Трип Адвайз?
----------
ох, аз хубаво метнах манджата във фурната ама дали я включих?
охххххххххх,старост нерадост
.......................................
Тоя туроператор май е нов - значи ще гледат да не се излагат още в началото. Имат лиценз - значи, ако не дай боже се наредите на опашката с излъганите, ще ви върнат сумата, която сте платили. Иначе добра самореклама са си направили на сайта им.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
па баш с мен ако си позволят,ще им направя такава реклама,че ...Kога ли ще направят фурни дето разпознават суровото ястие и се включват сами?
Тоя туроператор май е нов - значи ще гледат да не се излагат още в началото. Имат лиценз - значи, ако не дай боже се наредите на опашката с излъганите, ще ви върнат сумата, която сте платили. Иначе добра самореклама са си направили на сайта им.
защото съм от клиентите да не съм ти клиент и да сгафиш и си си намерил майстора
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
rusalita (05-06-2013)
пак някой е решил да пере парички
няма случайни неща
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Идеално ще им подхожда на тях бтвто нормално да си я приберат![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz