брат ми има кавказки алтай, като малко магаренце е,и това куче има гадния навик види ли те с разкрачени крака изневиделица да ти се появи в гръб , да се навре между краката ти и да те подхвърли
гадно куче и злобно
брат ми има кавказки алтай, като малко магаренце е,и това куче има гадния навик види ли те с разкрачени крака изневиделица да ти се появи в гръб , да се навре между краката ти и да те подхвърли
гадно куче и злобно
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
-------------------------------------------------------------------------------------------
Eli2356,
това е добре,
събрала си профита и сега остава само да се радваш на щерка си
БРАВО![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
тез кавказките магаренца са много бедни откъм интелект ...![]()
ама това с подхвърлянето е оригинално
мойто кът иска да играе ... ако никой в стаята не иска - отива под масата и почва да гризе краката на хората ... лекичко, колкото да паднеш от гъдел![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ясно, че е лесно, ма вие сте същински комарджии значи![]()
Айде поздрав тогава с ей тази реч:
http://www.youtube.com/watch?v=HdE-BZoB9SA
далеч не
за бонусна сметка става въпрос все пак
паричния мениджмънт на мойта изключва да имам да наваксвам с новия бонус голяма сума за да мога да изтегля
и затова - както бях на немалък минус - обема по две - или да отида над нулата преди края на месеца или маржин-кол ... щот с последния излизам на нула, а инак все едно е отрицателно салдото по сметката![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Разбирам те, но и 1000$ да ги стопиш.....не е редно.далеч не
за бонусна сметка става въпрос все пак
паричния мениджмънт на мойта изключва да имам да наваксвам с новия бонус голяма сума за да мога да изтегля
и затова - както бях на немалък минус - обема по две - или да отида над нулата преди края на месеца или маржин-кол ... щот с последния излизам на нула, а инак все едно е отрицателно салдото по сметката
А че е бонусна няма значение. Щом може да се използва и да се тегли от нея, значи я прави по-добра от такава с вкарани пари.
Поздрав и от мен
************************************************** **********************88888888888
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Oleg (31-05-2013)