Не знам това "ябълки с телешко и ориз" за кога се отнася, но и в днешните пюрета има подобни изцепки. Какво пък, с един куршум 2 заека, основно и десерт в едно.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Половинки си намират това не е голям проблем,и то добри домакини и добри готвачки и извън работата живота им се върти покрай кухнята.И после викат Ама аз не ям много пък като ги погледнеш все дъвчат нещо.Нвмам нищо напротив ни към пълните ни към слабите,но не ми се нравят оправданията им.Не знам да ли е точно така. След като първите 7 години слагат отпечатък за цял живот, значи и на физическите форми слагат отпечатък. И е под въпрос с тая визия дали въобще ще си намерят половинки, които да ги тъпчат.макар че за всяко гърне си има похлупак, ама ако и половинката е като него, освен взаимно да си се тъпчат, ще са квит и проблема е решен.
Ако и двамата са мързеливи обаче проблемът ще е кардинално решен - ще гладуват взаимно. Последствията са ясни.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да си призная шортнах лекинко лудата мара
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Объркала съм яна беше не мара
дали няма да даде още ...
А Вещицата-кикимора и Красавеца ... тоя вариант изследвал ли си го?Широко мое изследване показва, че на грозните мъже жените и техните любовници са в обратна пропорция .Т.е - грозните мъже имат имат красиви половинки,а те от своя страна са снабдени със сътветните чаровници....И така нещата са на кантар в брака между Звяр и Красавица.....
Друго мое представително проучванедоказа че всички роднини на Тримата Шишковци по права и съребрена линия до Трета Степен Включително,нямат средносрочни шансове за успех в трейдинга!
Понеже аз доста често и го срещам, но не съм правила още конкретно изследване.
...........
Ами как ще имат шансове, като почти постоянно мислят и практикуват подхранване на тялото, а подхранването знаем до какво води - успокояващо задоволство, а то от своя страна приспива бързите реакции и трезвия подход, необходими за над средносрочен успешен трейдинг.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
И аз си намерих нещо в то сайтПо отношение обаче на бягането на 3000 м. нормативa ни беше горе-долу този (а това че и за кадрите на ФСБ днес,е задължителен,донякъде ме ласкае...):
http://www.nastavlenie.ru/atlet/fsb.aspx
и повечето го покривахме още тогава . Бягаше се гол до кръста по пресечен терен....Но Останалите изисквания от сайта са много по тежки от нашите навремето....
http://www.nastavlenie.ru/main/devushki.aspx
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН