http://www.activtrades.bg/
за тези става дума много реклами ми излизат във фейса и ме притеснява това малко
http://www.activtrades.bg/
за тези става дума много реклами ми излизат във фейса и ме притеснява това малко
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
съжалявам но одеве я видях на терасата сега нищо се не види
дали облак ...не ми се излиза навън като шашава ...
при пълнолуние нямам сън при мен ...не, че иначе съм поспалива ...но раците особено го усещаме ...
----------
mileniak,
ами супер са ...
добри неща само съм чувала
но нещо със сметката ми се видя сложно навремето и до там ...иначе петицата им е супер ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Благодаря ти Албевече може да си лягам ,лека нощ на всички ...........
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ако ще си откривам сметка при български брокер, това са именно те. Англичани са по-принцип Ама има да ме докладват на НАП ...http://www.activtrades.bg/
за тези става дума много реклами ми излизат във фейса и ме притеснява това малкокато всички останали бг брокери. Даже са ми звъняли по тлф да ме приканят да откривам сметка, но засега същите добри условия намирам при руския ми брокер - тесни спредове, моментално изпълнение, така че...
----------
снощи ми избоде очите това пълнолуд/ние, докато се мъчех да заспя. нищо, че не съм зодия рак, имам други планети там, даже луната ми е в рак, и да му се не види наистина трудно ме хваща сън като се напълни луната![]()
Последна редакция от Eli2356 : 25-04-2013 на 22:42
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
rusalita (25-04-2013)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Интересен подход... в случая радва окото, случили сме добър тренд (дай боже по-често да има такива). Ами ако точно в началото на следващата сесия вземе, че тръгне в нашата посока и търпението ни се възнагради още повече? За който има намерение да се прави на нощна птица де.Ето горе-долу за тва срава дума - довечера до края на Сесията клоузваме задължително,независимо от резултата по сделката (тук е на плюс,но пазарът е такъв в момента.......)
Входа е, пробивът на най-горната линия - стоп,веднага след нея втората линия (91.15) .А малко по надолу на 91.10 е интрадей подкрепата....
Всъщност коя сесия "довечера" визираш за край: американската ли или европейско-американската или края на денонощието?
Последна редакция от Eli2356 : 25-04-2013 на 22:44
albagpipe (25-04-2013)
rusalita (25-04-2013)