Видя ли - за 2-3 пипа не ти е взело лимита. и вместо това стопа. чак мен ме е яд. защо мислиш аз гоня по-малки цели като не е сигурен тренда.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
разликата е - че аз имам смелостта... да се натискам за повече от 40-50+...
това за мен е важно
дори се кефя в ситуация като тая - щото почти съм познал до пип цената...
кво ми пука че е ударило стопа ??? нали ще го наваксам сега от късите
аз да си изградя самочувствие и да си вярвам най-вече - другото - бял кахър...
нищо не ми пречеше да си сложа и стопа на BE...
иначе тая сделка я пуснах малко през куп та за грош....борсата спеше...
калпазан ми кажи малко по късно - като си каширам късите на Йената
на ERU/JPY 128 съм ти обещал днес
ако не позная - да препия и преям другата седмица дано![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
MAMYTA,
чакай малко да влезна в час и да се настроя за шортене, де ...
ти си се настройвай за другата седмица ...
MAMYTA (24-04-2013)
А нямаше ли да се кефиш повече, ако между другото ги беше прибрал и онези 60 пипа, вместо да ти удари стопа. Има дни в които целия ден се движи в диапазон 40 и по-малко пипа. тогава какво - седиш и чакаш 50 пипа, вместо да си откраднеш 20-30 поне, може и на части, може и на няколко пъти, вярно - бая зор и майсторлък си е, но поне ще си взел нещо.разликата е - че аз имам смелостта... да се натискам за повече от 40-50+...
това за мен е важно
дори се кефя в ситуация като тая - щото почти съм познал до пип цената...
кво ми пука че е ударило стопа ??? нали ще го наваксам сега от късите
аз да си изградя самочувствие и да си вярвам най-вече - другото - бял кахър...
нищо не ми пречеше да си сложа и стопа на BE...
albagpipe (24-04-2013)
ти правиш ли се или да ти казвам няколко пъти подред - че да захапеш ???А нямаше ли да се кефиш повече, ако между другото ги беше прибрал и онези 60 пипа, вместо да ти удари стопа. Има дни в които целия ден се движи в диапазон 40 и по-малко пипа. тогава какво - седиш и чакаш 50 пипа, вместо да си откраднеш 20-30 поне, може и на части, може и на няколко пъти, вярно - бая зор и майсторлък си е, но поне ще си взел нещо.
НЕ СЪМ пред платфромата постоянно като вас.
поглеждам я 1-2 пъти през час - два...
нямам време да реагирам на бързи движения и да местя стопове ...
и анализите през деня са ми супер повърхностни...
хванал съм се на 1 бас - че Йената (долар) няма да пробие 100 тая седмица.
ти искаш ли да се хванеш ?
![]()