то деня още не е свършил има потенцял за още толкова![]()
то деня още не е свършил има потенцял за още толкова![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
MAMYTA,
Напълно съм съгласна с теб ...но се надявам дори мисленето ми на дребно да се промени ...няма как да ме разбереш, защото живеем в коренно различни светове
За мен в момента е важно да се науча да си докарвам една дневна надница(българска) и то с минимален капитал...аз нямам средства нито да вложа, камоли да имам правото да ги изгубя...
не мога да си вярвам и няма как ...аз дори на демо не си вярвах ...все още усещам, че ми липсват толкоз много знания ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
rusalita (23-04-2013)
albagpipe, трябва да започнеш да си вярваш, че няма да ти се получат нещата![]()
albagpipe (23-04-2013)
albagpipe, Добре си правиш със скалповете. Първо защото не зависиш толкова от генералните движения и второ, с голям обем и малкото пипсове носят печалби![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
albagpipe (23-04-2013)
MAMYTA, правилно думаш по принцип, но и 20-30пипа са много по-вероятни да се случат от 100-те. Иначе когато има да дава и да се затвори на 30, и аз мисля, че е глупост. Но особено във форекса то 30-50пипа ако се вземат по 2-3пъти на ден(трудно е, но може), то се получава отличен резултат.
Вярвам си вече в едно и то е най важното - ще се справя
Другото лека полека ...но няма как с моята сметка от няколко стотин долара само да пусна една безстопанствена сделка ...и да легна да спя спокойна...
дори техниката да крещи, че нещо ще се случи ...да съм видяла глави, рамене, флагове(те не винаги са това, което трябва,нали)
Освен това няколко ударени стопа ме стопяват до към зануляване, нали...тъй, че ще си търся моя си начин ...
rusalita (23-04-2013)
Твоя де, това което работи за един, за друг може да е пагубноВярвам си вече в едно и то е най важното - ще се справя
Другото лека полека ...но няма как с моята сметка от няколко стотин долара само да пусна една безстопанствена сделка ...и да легна да спя спокойна...
дори техниката да крещи, че нещо ще се случи ...да съм видяла глави, рамене, флагове(те не винаги са това, което трябва,нали)
Освен това няколко ударени стопа ме стопяват до към зануляване, нали...тъй, че ще си търся моя си начин ...
вхфгггггггггггггггггггггг гггггггггггггггг
albagpipe (23-04-2013)
Вземал съм и по 100 пипа от позиция и то за 1-2 часа време, но обичайно вземам 10-20 пипа. Вече с добра успеваемост предвиждам че цената ще тръгна в дадена посока, но дали ще извърви 30 или 300 пипа няма как да знам.
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Алба,MAMYTA,
Напълно съм съгласна с теб ...но се надявам дори мисленето ми на дребно да се промени ...няма как да ме разбереш, защото живеем в коренно различни светове
За мен в момента е важно да се науча да си докарвам една дневна надница(българска) и то с минимален капитал...аз нямам средства нито да вложа, камоли да имам правото да ги изгубя...
не мога да си вярвам и няма как ...аз дори на демо не си вярвах ...все още усещам, че ми липсват толкоз много знания ...
не говоря за капитали, не говоря за обеми ... ясна ми е разликата м/у "моя" и "твоя" свят...
именно за "мисленето на дребно" ти говоря... дали ще играеш с по-големи обеми - или ще слагаш добавки на правилното място - резултата може да е един и същ накрая...
важното е да се пречупи страха... ай - няма да ти/ви давам акъли...
просто споделям моето виждане за трейдване за в бъдеще...
тука вижам и основната грешка на някой... да започваш директно на центовия акаунт и да броят центовете..
ами почнете на ДЕМО... придобийте увереност, сигурност.. та тогава се прехвърлете пак на центовия.... ама вече с по-друго самочувствие и очаквания...
аре - лек ви ден..
аз ще се гърча на работа, кат роб - докато вие си клатите ******** пред платформите![]()