Eli2356,
приемам съвети и критики от всички !
само да са позитивни....
целта ми за сега е да си правя правилни анализи... после ще се фокусирам на входове и изходи
песента е и специален поздрав за тебе (иска ли питане?)
Eli2356,
приемам съвети и критики от всички !
само да са позитивни....
целта ми за сега е да си правя правилни анализи... после ще се фокусирам на входове и изходи
песента е и специален поздрав за тебе (иска ли питане?)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (04-04-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Продължаваш да се впрягаш май за дреболии - как ще се облече дадено нещо в думи и символи не е чак толкова важно. По-важно е съдържанието според мен. Ако няма какво интересно за теб да научиш там, не влизай, но заради разни игри на думи и краснописи...
На мен лично би ми била интересна стратегията на всеки успешен трейдър, а Печения е такъв, ако се съди по извадката от сметката му и демонстрираните сделки.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Благодаря! Но ако смяташ да се разхождаш в гората под елхичките OHNE MICH, няма да се разберем. Тоя тип разходки са ми най-любимите и си ги практикувам от малка - нали съм планинско чедо... и никога няма да ми омръзнат.
--------------------------
Когато си по тренда, всеки вход в края на краищата се оказва успешен, но темата е дълга и широка и не ми се занимава сега, а и не е мястото за повече разисквания. Само ще кажа, че си на прав път иначе - първо определяна не тренда (доколкото е възможно), после издребняване на входовете/изходите. Но имаше тук и една тема на колегата Hanuman "Усет и интуиция в търговията" - не всичко е индикатори и математика. Най-малкото защото има и фундамент, даже той е водещият по-принцип за по-дългосрочна търговия каквато се опитваш да развиваш ти.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
MAMYTA (04-04-2013)
MAMYTA,
не е от песента(вече я разчоплих)...
от подканването за почивка
Eli2356,
изобщо не се впрягам ...игнор ще му дам ...
точно тава с извадките също е дразнещо...не ме вълнува
Eli2356,
не вярвам да си по-голям "балканджия" от мен - ама хайде...
нямам "женския" ти/ви усет за търговия, така че ще залагам на знания...
мерси за съветите и предложенията![]()
Определено и техническия анализ ще ти свърши работа + малко повече наблюдения / опит над поведението на котировките.
И да го нямаш, ще го отимаш като/ако позяпаш повечко по графиките, барабр с индикаторите, щом държиш на тях. Но ти пък искаш съвсем дистанционно да търгуваш ...
Може и да си балканджия, но не толкова извисен като мен- на 950 - 1350 м. надморска височина съм аз.
Последна редакция от Eli2356 : 04-04-2013 на 22:46
Eli2356,
"балкаджия" се вика на тоз дет е от Балкана...
а Балкан - знайш ли на кое се вика ???![]()
Да се намеся и аз
нали си имам родопски корен
Окъпах мислите във "Чая",
оставих ги да полудуват,
..................................
....................................
Родопският ми корен си остава,
дори да скитам и накрай света,
от болните заблуди ме спасява,
издига ме над всяка суета …
бла бла ...![]()
fxg (05-04-2013)