всичко живо трейдвам аз - само дет нямам време да са прибера и да си пусна платформата на спокойствие![]()
всичко живо трейдвам аз - само дет нямам време да са прибера и да си пусна платформата на спокойствие![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз тая вечер мисля да се занимавам само с един крос, ама нещо имам чувството, че само изглеждам будна, та какво ще излезе от занимавките....по-конкретно eur/usd - мисля, че вече трябва да е нагоре, както казва и колегата Кайпа малко по-напред - той само се съмнява де- аз съм по-убедена, че ще е нагоре. И сега гледам мнооого добре взе да потръгва от 20 минути... ще го подебна да видя докъде ще стигне, че имам една дълга от днес - след като си затворих предишните на добра печалба избързах с новата, сега трябва да я изкараме на плюс/0, не може така да ме оставя с неспокойни сънища, нали сме си приятелчета с еврото ...
Ти пък как така си ги парясала, завинаги ли? - да не мина на злато и сребро, или захар, пшеница - нещо по-сладичко, ако не си на диета като нас с Мамута?![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Стискам ти палци Ели,ама докога мислиш да го чакаш то може и до азиатската да не мръдне достатъчно.Аз тая вечер мисля да се занимавам само с един крос, ама нещо имам чувството, че само изглеждам будна, та какво ще излезе от занимавките....по-конкретно eur/usd - мисля, че вече трябва да е нагоре, както казва и колегата Кайпа малко по-напред - той само се съмнява де- аз съм по-убедена, че ще е нагоре. И сега гледам мнооого добре взе да потръгва от 20 минути... ще го подебна да видя докъде ще стигне, че имам една дълга от днес - след като си затворих предишните на добра печалба избързах с новата, сега трябва да я изкараме на плюс/0, не може така да ме оставя с неспокойни сънища, нали сме си приятелчета с еврото ...
Ти пък как така си ги парясала, завинаги ли? - да не мина на злато и сребро, или захар, пшеница - нещо по-сладичко, ако не си на диета като нас с Мамута?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Лелее, какво става става евро - защо са тия подскоци и гапове по никое време?
Мамута, ориентирай се към еврото, стига с тая йена - ама хич не спи...
Много щастлива ме прави по нощите...
... току-що особено.Пп; с едно подскоче - едно лимитче малко ми уцели. Но пък ми заби платформата на Алфа форекс?
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 02-04-2013 на 23:06
кви гапове ??? кви движения???
сънуваш ли ???
мръднало е 20 пипса нагоре през последния 1 час ...
още вчера ти казах - докато не пробие 1.287 - да не изпадаш в такива екстази![]()
Амо току що много добре се размърда и тъкмо се израдвах и ми спряха и двете платформи - и Алфа форекс и Инстата.. що така?
Пп; Появиха се... повече време спа Алфата - на теб случваше ли ти се така да блокира алфа-форекс?
Аа, споко - появи ми се съобщение, че е имало някаква "синхронизация" на платформата, каквото и да значи това. Не е много честНо така...
При мен си работи инстата.Нали снощи си говорехме за номерата на брокерите като нищо е един от тях да не можеш се възползва от движението.Ама нещо обърна надолу,как е дългата хвана ли си печалбата.
Eli2356 (03-04-2013)
Нищо не сънувам аз, ами ти не следиш постоянно графиката - имаше много рязък подскок нагоре - едно е тия пипове да се минат за 1 час, друго е за няколко секунди.
И аз ако си спомняш вчера ти казах, че ще трудното/ключово ниво е 1,2876 - е точно до там отиде днес преди да върне надолу и това движение го изцедих до последния пип. Казах ти вчера, че ще ми дойде много добре един тест на това ниво и наистина ми дойде добре.
После обаче пуснах още една дълга, която след лошите новини от Европа ми излезна соленка - сега нея я чакам да видя има ли вероятност да излезе поне на 0, че да спя по-спокойно... Беше си прибързана последната дълга, но рано или късно ще излезе, понеже считам, че в по-далечен план ще има покачване (след като оправихме Кипърците, а и технически погледнато трябва да има)
Последна редакция от Eli2356 : 02-04-2013 на 23:27